Fotbal intern

Gigi Becali, one-man show la stână! Inspecție la volanul unui bolid de 250.000 de euro. Video

12.04.2020 | 18:17
Gigi Becali oneman show la stana Inspectie la volanul unui bolid de 250000 de euro Video
ADVERTISEMENT

Gigi Becali își continuă activitățile în plină pandemie de coronavirus, indiferent de recomandările autorităților. Duminică, în ziua de Florii, patronul clubului FCSB a mers la stână, în înspecție, la volanul unui Bentley Bentayga, evaluat la 250.000 de euro.

Gigi Becali, la stână cu o mașină de 250.000 de euro

Gigi Becali continuă să iasă în evidență, chiar dacă activitățile fotbalistice ale echipei pe care o patronează, FCSB, au fost sistate din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Duminică, în ziua de Florii, omul de afaceri a ieșit în inspecție, în ciuda recomandărilor autorităților, de a rămâne în casă cât de mult posibil, la stâna. Click AICI pentru video.

Gigi Becali a fost surprins la volanul unui Bentley Bentayga, mașină a cărei preț de catalog se ridică la 250.000 de euro. Bolidul reprezintă una dintre ultimele achiziții de lux făcute de patronul FCSB, care a cumpărat mașina în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

Bentley Bentayga, considerat de specialiști unul dintre cele mai rapide și elegante SUV-uri, are sub capotă un motor W12 de șase litri, de 600 de cai putere.

Gigi Becali, oprit de Poliție

Gigi Becali a avut o altă ieșire publică sâmbătă, când a recunoscut că a fost oprit de polițiști pentru verificarea actelor necesare în această perioadă, declarația pe propria răspundere și cartea de identitate.

ADVERTISEMENT

Totuși, patronul FCSB susține că nu a avut în posesie declarația pe propria răspundere, dar nu a primit amendă, în ciuda procedurilor actuale.

M-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nici o declaraţie. Păi ce-i aia? Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă.

ADVERTISEMENT

Cum să îi spui lui Gigi Becali: ‘Unde te duci?’ Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a declarat Gigi Becali la TV Antena 3.

ADVERTISEMENT