Sport

Gigi Becali, oprit de polițiști în trafic în timp ce era în direct la TV: ”Dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă”

Gigi Becali a trăit un moment hazliu în timp ce se afla în direct la un post de televiziune. El a fost oprit în trafic de polițiști pentru că vorbea la telefonul mobil.
17.08.2022 | 19:00
Gigi Becali oprit de politisti in trafic in timp ce era in direct la TV Daca ma aude ca vorbesc cu voi poate ma lasa
Gigi Becali a trăit un moment hazliu în timp ce se afla în direct la un post de televiziune. El a fost oprit în trafic de polițiști pentru că vorbea la telefonul mobil
ADVERTISEMENT

Într-o intervenție pentru FANATIK, finanțatorul FCSB s-a delimitat de Vasile Geambazi, după ce a intrat într-un nou proces din cauza nepotului său.

Gigi Becali, oprit în trafic de polițiști în timp ce vorbea la TV

Cu o zi înaintea meciului cu Viking Stavanger, din prima manșă a play-off-ului Conference League, Gigi Becali era să se aleagă cu o mare problemă, după ce a fost oprit în trafic de polițiști pentru că vorbea la telefon.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB se afla în direct la un post de televiziune, iar acest lucru i-a salvat permisul. Agentul de circulație s-a arătat înțelegător când a auzit cu cine vorbea Becali și l-a lăsat pe acesta să-și continue drumul.

”Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

ADVERTISEMENT

Hai că cică m-a lăsat, că cică dacă vorbesc cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Becali vrea un stadion mai mare pentru FCSB

Vicecampioana României este nevoită să închidă ambele peluze ale Arenei Naționale la meciul tur cu Viking Stavanger, ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor la partida cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că hotărârea UEFA a părut una exagerată, Gigi Becali consideră că sancțiunile sunt absolut normale și a transmis un mesaj ferm către fani pentru ca aceștia să aibă un comportament civilizat de acum înainte.

Lui Gigi Becali nu i-a venit să creadă câți suporteri ai FCSB-ului vor să asiste la meciul tur cu Viking din play-off-ul Conference League. Impresionat de afecțiunea pe care oamenii o arată echipei sale, finanțatorul vrea să construiască un stadion de 100.000 de locuri.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au avut parte de un stadion aproape plin și la ultimul meci din preliminariile Conference League, returul cu Dunajska Streda. Atunci, pe Arena Națională au asistat nu mai puțin de 40.457 de oameni.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „1x și sub 5,5 goluri” la FCSB – Viking. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: