Fotbal intern

GIGI BECALI. Ordin pentru Dodel: ”Citeşte-mi CARTEA!”

GIGI BECALI. Din spatele gratiilor de la Poarta Albă, Gigi a lovit cu un best-seller, ”Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”, care va apărea în curînd pe piaţă. Becali nu are de gînd să...
16.11.2014 | 00:11
GIGI BECALI Ordin pentru Dodel Citestemi CARTEA

GIGI BECALI. Din spatele gratiilor de la Poarta Albă, Gigi a lovit cu un best-seller, ”Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”, care va apărea în curînd pe piaţă. Becali nu are de gînd să aştepte pînă atunci, aşa că a început să dea ordine de distribuire a cărţii, iar prima ţintă a fost vestiarul Stelei.

GIGI BECALI. FANATIK.RO a anunţat, în exclusivitate, pe 9 noiembrie, că de la tipar a ieşit prima carte pe teme de religie pe care Gigi Becali a scris-o la Poarta Albă, iar aceasta s-a bucurat de un adevărat succes. Concret? Imediat după ce în mass-media au apărut imagini cu cartea patronului Stelei, acesta a fost “bombardat” la penitenciar de o grămadă de scrisori prin care oamenii voiau să se asigure că vor pune mîna pe un exemplar ”Muntele Athos, Patria Ortodoxiei”. Astfel, patronul Stelei l-a mandatat pe unul dintre oamenii săi de încredere să ia mai multe exemplare din cartea sa şi să le împartă la club, în special jucătorilor lui Costel Gâlcă, în frunte cu căpitanul Dodel Tănase. Totodată, şeful cel mare al clubului a mai ordonat ca opera sa să fie distribuită şi oamenilor din Pipera, cei care trimiseseră la închisoare zeci de scrisori de solicitare.

fscan-carte-gigi-b-0004-660x566

“Să duceţi la echipă 50 de cărţi”

GIGI BECALI. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali ţine morţiş ca fotbaliştii Stelei să-şi arunce ochii pe paginile scrie de el în spatele gratiilor. “Vreau ca băieţii să citească aceste rînduri. Sînt sigur că, probabil, mulţi nu vor crede că eu am scris cartea , dar acolo sînt redate de mine sentimentele pe care le-am trăit în spatele gratiilor. Vreau ca jucătorii să afle că eu nu mai sînt Gigi Becali pe care ei îl ştiau pînă în vara anului 2013. Acum sînt un alt Gigi Becali şi vreau ca jucătorii să îl descopere din rîndurile scrise de mine în acea carte. Tănase, Sănmărtean, Chipciu, Keşeru, Rusescu, Bourceanu, absolut toţi”, i-a spus Becali, zilele trecute, unuia dintre oamenii săi de încredere.

scan-carte-gigi-b-0012-660x572

300 de cărţi vor fi împărţite în Pipera

GIGI BECALI. Pentru că valul de scrisori venit la Poarta Albă l-a emoţionat teribil, Gigi Becali a mai ordonat o dată. După ce o să duceţi 50 de cărţi la echipă, mai vreau să luaţi alte 3o0 şi să le împărţiţi în Pipera. Vreau ca lumea să citească tot ce am scris eu acolo. Vreau să le spuneţi oamenilor că nu mă voi opri aici şi voi mai scrie şi alte cărţi. Gigi Becali nu mai este omul pe care ei îl ştiau. Gigi Becali este omul care, după ce va ieşi din închisoare, se va schimba în totalitate”, a fost ultimul mesaj al lui Becali,

scan-carte-gigi-b-0010-660x564

180 de pagini cuprinde cartea scrisă de Gigi Becali

50 de cărţi a ordonat Gigi Becali să ajungă în cadrul clubului