Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, păcălit de Adi Ilie și Lăcătuș să nu se bage la echipă: „Se dădea lovit!” Video Exclusiv

Adrian Ilie a dezvăluit la Fanatik Superliga metodele prin care îl păcălea pe Gigi Becali să nu intervină în primul 11 al roș-albaștrilor, când era în conducerea FCSB.
13.01.2023 | 11:19
Gigi Becali pacalit de Adi Ilie si Lacatus sa nu se bage la echipa Se dadea lovit Video Exclusiv
Adrian Ilie a dezvăluit ce se întâmpla în vestiar când suna Gigi Becali să facă echipa!. Colaj Fanatik/ Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit în mai multe rânduri că se implică în strategia tactică a celor de la FCSB. Adrian Ilie, fostul manager sportiv de la FCSB din perioada 2007-2008, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum l-a “păcălit” alături de Marius Lăcătuș pe Gigi Becali să nu intervină la echipă.

Adrian Ilie, povești la Fanatik Superliga din culisele FCSB-ului: „Fiecare știa cum joacă”

Adrian Ilie,  unul dintre experţii emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a dezvăluit povești din perioada în care a fost managerul sportiv al echipei. „Cobra” a dezvăluit că era greu pentru Gigi Becali să modifice componența lotului, deoarece posturile erau fixe.

ADVERTISEMENT

„V-am spus situația, că îi era foarte greu lui Gigi Becali să aleagă un jucător la FCSB pentru că echipa știa care cum joacă. Nicoliță în dreapta, Petre Marin, Emeghara, Neșu, Ghionea, Goian, Ovidiu Petre, Rădoi, Dică și Iacob”, a adăugat Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cum l-au păcălit Adrian Ilie și Marius Lăcătuș pe Gigi Becali să nu intervină la echipă: „Se dădea lovit”

Chestionat despre modul în care îl păcălea pe Gigi Becali, Adrian Ilie nu a ezitat și a dezvăluit planul pe care îl punea la cale alături de Mirel Rădoi și Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT

„Îl mai suna Mirel și îi spunea că e accidentat. Se dădea lovit. Decizia o lua antrenorul, cine era în momentul de față, de exemplu Lăcătuș și spunea eu văd lucrurile așa și așa se juca”, a declarat Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Ilie, replică ironică la Fanatik Superliga: „Acum este mai greu, pentru Gigi că trebuie să facă primul 11”

Bănel Nicoliță şi-a amintit de una dintre perioadele de graţie ale FCSB-ului, în care echipa avea prezenţe constante în UEFA Champions League. Ulterior, Adrian Ilie a comparat cele două perioade și a mărturisit că pentru Gigi Becali era foarte greu să intervină la echipă în acea vreme.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al roș-albaștrilor a avut și o replică ironică și a spus că latifundiarul din Pipera este nevoit, în prezent, să alinieze “primul 11” la vicecampioana României. „Nu se băga Gigi să facă echipa sau să spună. Este clar că Oli (n.r. Cosmin Olăroiu) vorbea cu el, Gică vorbea cu el, Lăcătuș vorbea.

Era un 11 fix și echipa avea rezultate. Erau greu să scoți unul. Au fost 2 ani de zile cu Champions League. Acum este mai greu pentru Gigi că trebuie să facă primul 11”, a mărturisit Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

„Sunt 11 locuri libere”, a concluzionat ironic, Robert Niță, fostul fotbalist al Rapidului, invitat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT