Fotbal intern

Gigi Becali pariază pe România U21. “Câştigăm EURO 2019!” Ce zice despre Mirel Rădoi

15.10.2018 | 12:30
Bucuria jucătorilor echipei naţionale a României U21 după victoria cu Ţara Galilor U21. Gigi Becali pariază pe echipa lui Mirel Rădoi
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este încrezător înaintea meciului pe care echipa naţională a României U21 îl are cu Liechtenstein U21, marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe “Ilie Oană”, iar patronul FCSB-ului pariază că echipa pregătită de Mirel Rădoi va reuşi să câştige turneul final care va avea loc în Italia şi San Marino în 2019.

“Am urmărit meciurile naţionalei României U21 pentru că mă interesează din punct de vedere financiar. I-am zis lui Mirel că România U21 e prea puternică şi nu ne bate nimeni. Noi câştigăm EURO! Avem probleme în apărare, dar suntem prea puternici pe atac”, a spus Gigi Becali la PRO X.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali pariază pe România U21, dar îl critică pe Ionuţ Radu

Patronul FCSB-ului a vorbit şi despre modul în care Ionuţ Radu, căpitanul României U21, îşi motivează coechipierii înaintea meciurilor din preliminariile EURO 2019. “Mi se pare aiurea! Nu au nevoie ăia de discursuri. Nu cred că are nevoie Man, Moruţan, Ianis ca să îi motiveze Ionuţ Radu. E frumos, e plăcut ca atmosferă, dar nu cred că îi motivează. Sunt tineri, bravo lor! Fac lucrurile astea de distracţie, dar nu cred că îi motivează. Au plecat de acolo, au intrat pe teren şi nu le-a rămas nimic în cap din ce s-a întâmplat în vestiar.”

Ionuţ Radu le-a ţinut un discurs coechipierilor săi înaintea meciului România U21 - Ţara Galilor U21
Momentul în care Ionuţ Radu le-a ţinut un discurs jucătorilor echipei naţionale a României U21 înaintea meciului cu Ţara Galilor U21

Întrebat în legătură cu Mirel Rădoi, Gigi Becali a răspuns: “Nu trebuie să îl încurajez eu pe Mirel Rădoi. Eu am vorbit cu el înaintea meciului cu Portugalia şi i-am zis să stea liniştit pentru că o să se califice la EURO! I-am zis că trebuie să se împace cu naşul lui ca să aibă noroc. Nu îmi răspundea la telefon şi i-am zis: “Răspunde să îşi dau binecuvântarea că altfel o să fie vai de capul tău!” M-a sunat înainte de meci şi ne-am împăcat. Cum era să îi dea Dumnezeu ajutor dacă era supărat pe mine? Mi-a răspuns şi am vorbit.”

ADVERTISEMENT