“Ungurii de la CFR, disperaţi să ia titlul la centenarul României”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 11:41
“Ungurii de la CFR, disperaţi să ia titlul la centenarul României”

Patronul FCSB spune că motivul pentru care CFR Cluj face investiţii importante în acest sezon este legat de un anumit interes de la Budapesta ca ardelenii să obţină titlul în Liga 1 în 2018, anul în care România îşi sărbătoreşte centenarul.

“Lupta cu ungurii e pe toate planurile. Mai ales că e centenar. Orban a felicitat CFR-ul, ce vreţi mai mult de atât. Dar nu o să îi las eu să îşi facă planul. Becali o să îi zdrobească! Voi câştiga titlul cu patru sau cinci etape înainte de finalul campionatului”, a spus Becali la Pro X.

Gigi Becali a vorbit şi despre principala achiziţie a celor de la CFR Cluj, Alexandru Ioniţă. “O să vedem ce mare fotbalist este el la primul meci tensionat pe care îl va juca după transfer. Despre George Ţucudean chiar nu vreau să vorbesc”, a mai spus Becali.

Liga 1 se reia în acest weekend, cu patru etape rămase de disputat în sezonul regulat. CFR Cluj este pe primul loc, cu 49 de puncte după 22 de etape, două mai multe decât FCSB. Pe locul trei este Craiova, cu 43 de puncte.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Popa, prima ocazie

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.