Fotbal intern

GIGI BECALI. Patronul Stelei, în tribună la meciul lui Hagi

Gigi BECALI. Toate demersurile şi evenimentele din viaţa lui Gigi Becali îl apropie pe finanţatorul Stelei de libertate! După ce a primit dreptul la convorbiri telefonice în orele în care se...
19.10.2014 | 00:09
GIGI BECALI Patronul Stelei in tribuna la meciul lui Hagi
ADVERTISEMENT

Gigi BECALI. Toate demersurile şi evenimentele din viaţa lui Gigi Becali îl apropie pe finanţatorul Stelei de libertate! După ce a primit dreptul la convorbiri telefonice în orele în care se află la muncă, latifundiarul din Pipera a mai făcut un pas pentru a se reacomoda cu activităţile din exteriorul puşcăriei. FANATIK.RO a aflat că Becali a asistat, miercuri, la primele jocuri oficiale după ce a fost condamnat la închisoare cu executare!

Gigi Becali are parte de activitate intensă la Academia Gheorghe Hagi, programul patronului celei mai titrate formaţii de fotbal din România începînd la 7 dimineaţa şi terminîndu-se la orele 15:00. După mai multe luni în care şi-a desfăşurat activităţile la birou, patronul Stelei a decis să reapară în centrul atenţiei. Şi care ar fi locul cel mai potrivit dacă nu tribunele unui stadion, locul care l-a făcut pe Gigi Becali să devină cel mai popular om din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

becali

Citeşte şi: Becali s-a decis! “În iarnă mă operez. De URGENŢĂ!”

“Caută jucători pentru Steaua!”

GIGI BECALI. Miercuri dimineaţă, liderul clasamentului la Republicani A şi B a avut de disputat două partide restante, ambele contra Săgeţii Năvodari. Duelul a fost fără istoric, juniorii lui Gheorghe Hagi impunîndu-se cu 6-0, respectiv 8-1. “Pentru prima oară de cînd este la Academie, Gigi Becali a revenit în lojă, după cum glumeam cu el. A urmărit foarte interesat partida de la Republicani şi s-a uitat după jucători care pot, într-un viitor apropiat, să reprezinte o soluţie viabilă pentru Steaua. Se cunoaşte pasiunea lui pentru scouting”, au specificat apropiaţii finanţatorului stelist.

Impresionat de Măţan

GIGI  BECALI. Patronul Stelei şi veşnicul scouter al campioanei nu a plecat de la arenă fără notiţe, fiind impresionat, după cum au dezvăluit sursele FANATIK.RO, de Alexandru Măţan, al doilea jucător al Academiei Gheorghe Hagi care a intrat în vizorul lui Chelsea! “A rămas impresionat de numărul 11 de la Viitorul (n.r. Măţan), are tehnică în regim de viteză şi dribling foarte bun, dar Becali a precizat că, momentan, este prea scund”, au încheiat colaboratorii şi apropiaţii latifundiarului din Pipera.

ADVERTISEMENT

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: