Stiri sportive

GIGI BECALI. Încă un gest! A salvat vieţile unor copii!

GIGI BECALI. În ultima săptămînă, Gigi Becali a continuat seria gesturilor de caritate faţă de oamenii cu probleme. FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera i-a dat unei familii din...
28.10.2014 | 10:18
GIGI BECALI Inca un gest A salvat vietile unor copii

GIGI BECALI. În ultima săptămînă, Gigi Becali a continuat seria gesturilor de caritate faţă de oamenii cu probleme. FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera i-a dat unei familii din Bucureşti 6.000 de euro pentru a putea să facă un tratament propriului copil de şapte ani, care este bolnav de artrită. Totodată, patronul Stelei a donat suma de 20.000 de euro unui orfelinat din Baia Mare.

GIGI BECALI. Patronul Stelei a intrat în închisoare la mijlocul lunii mai a anului trecut. Însă, de atunci şi pînă în prezent, acest mare necaz nu l-a împiedicat pe Gigi Becali să continuie şi din penitenciar seria gesturilor sale de caritate. FANATIK.RO a aflat că în cele aproximativ 15 luni de stat după gratii mai marele clubului din Ghencea a cheltuit aproximativ 500.000 de euro pentru donaţii. Aceşti bani, latifundiarul din Piepera i-a dat pentru tratamente, operaţii şi cumpărarea de locuinţe.

“Îi mulţumesc din suflet lui Gigi Becali”

GIGI BECALI. Patronul Stelei a făcut ultimele două gesturi de caritate în cursul zilei de joi, Gigi Becali a decis să îi trimită printr-un apropiat unei familii din Bucureşti suma de 6.000 de euro. Motivul? Doamna Dumitrescu, în vîrstă de 35 de ani a dezvăluit pentru FANATIK.RO: “Îi mulţumesc din suflet domnului Becali pentru gestul său. Dînsul ne-a ajutat cu suma de 6.000 de euro ca să putem să îi continuăm fetiţei noastre Anamaria tratamentul. Fata noastră are şapte ani şi este elevă în clasa I. Însă, de mai bine de doi ani, sărăcuţa se chinuie cu o boală numită artrită. Această boală constă în inflamaţia articulaţiilor. Banii pe care i-am primit de la Gigi Becali ne ajută să îi asigurăm tratamentul fetiţei noastre pe o perioadă de patru luni de zile”a mărturisit, pentru FANATIK,RO, doamna Dumitrescu

A trimis 20.000 de euro unui orfelinat din Baia Mare

GIGI BECALI. Totodată, în cursul zilei de joi, Gigi Becali a decis să îi trimită suma de 20.000 de euro, tot printr-un intermediar, unui director al unui orfelinat din Baia Mare. Patronul clubului din Ghencea a rămas marcat de situaţia cu care se confuntă copiii din acest loc după ce a văzut la televizor un reportaj. Pentru a reglementa de urgenţă problemele respective, latifundiarul din Pipera a decis să dea din propriul buzunar suma pe care el a considerat-o de cuviinţă.

IULIA ALBU, la SPITALUL de URGENŢĂ. Ce a păţit

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!