Sport
notix pixel id

Gigi Becali a dat Statul în judecată. Ce contestă patronul FCSB: „Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord”

Gigi Becali a rămas de Paște fără permis de conducere, însă patronul FCSB a fost nemulțumit de decizie și a dat IPJ Argeș în judecată, iar demersul său a ajuns la recurs.
21.01.2022 | 11:12
Gigi Becali a dat Statul in judecata Ce contesta patronul FCSB Am spus pe procesul verbal ca nu sunt de acord
Gigi Becali îi reproșează centralului Istvan Kovacs neacordarea a două lovituri de la 11 metri în duelul FCSB - FC U Craiova încheiat la egalitate 2-2
ADVERTISEMENT

După ce Gigi Becali a fost implicat într-un accident pe Bulevardul Aviatorilor, în urma căruia Ionuț Luțu a rămas fără permisul de conducere, patronul FCSB a pățit-o și el.

Becali a dat însă în judecată IPJ Argeș, după ce agentul de poliție care i-a reținut permisul de conducere a comis mai multe erori în procesul verbal.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e nemulțumit de decizie: „Nu a vrut să-mi arate filmarea”

Gigi Becali a fost surprins înainte de Paște la volanul mașinii în drum spre Mânăstirea Frăsinei din județul Vâlcea, conducând cu 106 km/h în dreptul localității Drăganu (Argeș).

Omul de afaceri se grăbea la înmormântarea părintelui iermonah Daniil Pleșa, care murise cu doar câteva ore înainte de slujba de Înviere.

ADVERTISEMENT

„Da, am rămas fără permis. Ce să se întâmple? A spus că aveam 103 km/h şi mi-a zis că se reţine permisul… nu a vrut să-mi arate filmarea şi o să cer filmarea pentru că nu sunt de acord. Am spus pe procesul verbal că nu sunt de acord şi o să văd filmarea în instanţă”, a declarat Gigi Becali anul trecut, potrivit observatornews.ro, la scurt timp după ce a fost lăsat fără permis.

Cum a contestat Gigi Becali suspendarea permisului de conducere

Avocatul lui Gigi Becali a contestat decizia profitând de neatenția ofițerului de poliție: „DN7- Valea Ursului, dar de fapt este o eroare deoarece în localitatea Valea Ursului-Argeș nu există DN, ci Drum European 81 așa cum apare și pe indicator”, ar fi afirmat avocatul său, conform gândul.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a primit o amendă de 1.305 lei, iar permisul i-ar fi fost suspendat 90 de zile dacă nu ar fi intervenit avocatul său.

Acesta a invocat și alte erori ale polițistului care l-a oprit pe Gigi Becali, printre care faptul că nu ar fi indicat corect locul unde a fost tras pe dreapta și a greșit numele unității militare: „DN7 Unitatea Militară” și nu „DE 81”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, demersul avocaților lui Gigi Becali a fost respins de instanță și considerată neîntemeiată, însă decizia poate fi atacată cu recurs.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost implicat recent într-un accident de mașină

Ionuț Luțu se afla la volanul mașinii în care se afla și Gigi Becali și care s-a lovit pe Bulevardul Aviatorilor cu un alt vehicul căruia nu i-a acordat prioritate.

Deși celălalt șofer avea o alcoolemie de de 0,18% alcool pur în aerul expirat, Luțu a rămas și el fără permis timp de două luni de zile.

„Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro, la finalul lui noiembrie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,85 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT