Sport

Gigi Becali, fascinat de muzica grecească. Ce melodie ascultă pe repeat finanțatorul FCSB

Gigi Becali a renunțat să mai participe la petreceri, dar are o pasiune pentru muzica unui cântăreț grec. Patronul de la FCSB are o piesă preferată pe care o ascultă pe repet.
30.12.2021 | 10:16
Gigi Becali fascinat de muzica greceasca Ce melodie asculta pe repeat finantatorul FCSB
Gigi Becali este fascinat de muzica grecească. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a remarcat de-a lungul timpului prin ”prestații artistice” la petrecerile la care participa, în special în perioada Sărbătorilor de iarnă.

În ultimii ani, patronul vicecampioanei FCSB a renunțat, mai mult sau mai puțin, la petrecerile ostentative. Are, totuși, o pasiune pentru muzica grecească.

ADVERTISEMENT

Un artist cunoscut a dezvăluit care este piesa preferată a lui Gigi Becali

Finanțatorul celor de la FCSB nu a fost niciodată un împătimit al muzicii ”la modă”, dar este recunoscut ca un înverșunat păstrător al tradițiilor aromâne.

Gigi Becali își trage originile din neam de machidoni, populație originară din sudul Dunării, răspândită preponderent în Albania și Grecia.

ADVERTISEMENT

Și artistul preferat al omului de afaceri este un grec, pe numele lui Vasilis Karras. Mai mult melodia acestuia ”Den Pao Pouthena” este preferata lui Becali.

Adrian Enache a dezvăluit că ori de câte ori era invitat să cânte la petrecerile organizate de Gigi Becali, acesta îi cerea mereu să interpreteze, ba chiar de mai multe ori, piesa amintită.

ADVERTISEMENT

Cine este Vasilis Karras și ce legătură are cu fotbalul

Vasilis Karras este considerat o legendă a muzicii populare din Grecia. Născut la Kavala, familia acestuia s-a mutat la Salonic, iar cântărețul a devenit un fan înfocat al echipei PAOK.

De altfel, Karras este invitat constant la petrecerile organizate de oficialii echipei pe care Răzvan Lucescu a readus-o în prim-planul fotbalului din Grecia.

ADVERTISEMENT

Dacă la începuturile carierei era considerat un ”parvenit” în muzica populară din Grecia, după anii 70 acesta a început să lucreze cu compozitori importanți.

Astfel popularitatea lui a crescut enorm, artistul adunând la concertele sale zeci de mii de oameni. A fost și în România, de mai multe ori.

Ultima lui vizită a fost în vara anului 2019, după ce PAOK Salonic a câștigat titlul de campioană în Grecia sub comanda lui Răzvan Lucescu. Atunci, Vasilis Karras mărturisea că a vrut să cunoască mai bine țara antrenorului care l-a făcut fericit.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 6,10 este cota pentru „sub 0,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT