Fotbal intern

Jignirile îi scot bani din buzunar! Suma imensă pe care trebuie să o plătească

La fotbal câştigă bani, în politică îi pierde! Ce a păţit Gigi Becali din cauza limbajului inadecvat
09.12.2017 | 08:58
Jignirile ii scot bani din buzunar Suma imensa pe care trebuie sa o plateasca

“Fac cancer la limbă dacă nu vorbesc! Eu aşa sunt, nu pot să nu spun ce-mi trece prin cap!”. E una din cele mai cunoscute declaraţii ale lui Gigi Becali, un leit-motiv al felului în care s-a impus în spaţiul public, nu doar în fotbal ci şi în politică. Iar acest lucru i-a adus până acum mai degrabă prejudicii decât beneficii, cel mai important din zona fotbalistică fiind îndepărtarea galeriei de echipă. 

Şi în zona politică are de tras din cauza declaraţiilor. Ultima problemă vine din faptul că trebuie să plătească nu mai puţin de 50.000 de euro! Banii trebuie să îi dea unui fost contracadidat la alegerile din 2012. Gigi s-a dezlănţuit atunci la adresa candidatului Partidului Ecologist Român, Antoaneta Dragomir, în direct la televiziune. Magistraţii au luat această decizie încă de anul trecut, însă Becali nu a plătit nici până acum. 

Gigi Becali a vrut să fie preşedintele României

Pratctic, omul care dă banii la formaţia roş-albastră a refuzat efectiv să plătească banii pe care îi datorează femeii! Din această cauză, se va trece la executarea silită a finanţatorului de la FCSB chiar foarte curând, o acţiune fiind introdusă în acest sens la judecătorie, după cum informează cancan.ro. În fotbal, Becali nu s-a zgărcit deloc, cheltuind în această vară peste 7 milioane de euro, însă şi urmează să încaseze aproape 15 milioane pentru parcursul din Europa League. 

Gigi Becali este în continuare liderul Partidului Noua Generaţie, iar Helmuth Duckadam este unul dintre vicepreşedinţii acestei formaţiuni. Cel mai mare scor obţinut de partidul fondat şi condus de Becali la alegerile parlamentare este de 2,53 procente, în 2008. Becali a candidat în 2004 la preşedinţia României. A fost membru al Parlamentului României şi al Parlamentului European din 2009 până în 2012. 

Bilete-pariuri.ro, cel mai noi site de  Pariuri Sportive Ponturi Pariuri Bilete Castigatoare. Aici poti urmari cele mai de succes Ponturi Pariuri din cadrul sectiunii  Biletul Zilei.