Sport

Gigi Becali continuă să se implice pentru ajutorarea refugiaților ucraineni, așa cum FANATIK a anunțat: „E plin peste tot! Au condiții de lux” Update exclusiv

Gigi Becali se implică puternic în ajutorarea vecinilor noștri. Finanțatorul lui FCSB a întocmit un plan prin care să adăpostească un număr cât mai mare de refugiați din Ucraina.
04.03.2022 | 11:46
Gigi Becali continua sa se implice pentru ajutorarea refugiatilor ucraineni asa cum FANATIK a anuntat E plin peste tot Au conditii de lux Update exclusiv
Planul lui Gigi Becali de a ajuta refugiații ucraineni. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
04-03-2022
09:45

Gigi Becali a adăpostit peste 200 de refugiați

Într-o intervenție telefonică la „Ora exactă în sport” pe ProX, Gigi Becali a declarat că este alături de refugiații din Ucraina.

„E plin peste tot. La baza din Berceni sunt vreo 200. Pakistanezi, indieni. Sunt condiții de lux și am zis să stea femei cu copii. Au venit și aseară vreo cinci autocare. Dincolo, în Militari sunt bărbați”, a declarat patronul FCSB. 

Gigi Becali găzduiește persoane de culoare și a explicat că nu este deloc rasist: „Eu nu am nimic nimic cu negrii! Nu sunt rasist! Dar cum să le zic dacă nu sunt albii! Negrii pot fi oameni mai buni decât albii! Eu ajutat mii de copii din Africa. Cum să fiu rasist?”, a mai declarat Becali.

02-03-2022
11:59

Gigi Becali și-a pus planul în aplicare. Primele măsuri luate pentru refugiații ucraineni

Având în vedere că mulți dintre refugiații ucraineni au preferat să rămână în Galați, Gigi Becali s-a mobilizat imediat și a închiriat toate hotelurile de două și trei stele din oraș. Astfel, aceștia vor primi nu doar un adăpost, ci și toată hrana de care au nevoie.

De asemenea, patronul roș-albaștrilor a decis să închirieze câteva camere în București, pentru persoanele care nu vor putea fi cazate la baza sportivă din Berceni.

Odată cu invazia Rusiei, tot mai mulți cetățeni ucraineni au dat năvală să intre în România. Conaționalii noștri s-au mobilizat masiv și au sărit în ajutorul vecinilor. Dintre celebrități, Gigi Becali este unul dintre cei care se implică puternic în ajutorarea și adăpostirea refugiaților.

Gigi Becali vrea să ajute tot mai mult refugiații din Ucraina. Care este planul finanțatorului de la FCSB

FANATIK a aflat în exclusivitate planul patronului lui FCSB, care vrea să le ajute cât mai mult pe victimele războiului din Ucraina. Din informațiile noastre, Gigi Becali știe ce are de făcut în cazul în care fluxul de refugiați va fi prea mare.

ADVERTISEMENT

Până acum, latifundiarul din Pipera a trimis la granițe mai multe autocare, printre care și cel al vicecampioanei României, pentru a îi lua de acolo pe refugiați și a îi aduce la baza sportivă din Berceni.

Dacă ucrainenii nu vor mai avea loc la cantonamentul roș-albaștrilor, Gigi Becali vrea să închirieze integral hoteluri mici din București, de 2-3 stele. Finanțatorul lui FCSB și-a pus colaboratorii să întocmească o listă cu astfel de hoteluri din Capitală și să ia legătura cu conducerea lor pentru a pregăti terenul.

ADVERTISEMENT

Becali vrea să îi cazeze acolo pe refugiații care nu vor mai avea loc la Berceni și să le ofere atât un adăpost, cât și hrana necesară.

Refugiați ucraineni, cazați la baza vicecampioanei României

Gigi Becali ține permanent legătura cu oameni aflați la granița cu Ucraina. Omul de afaceri a vorbit inclusiv cu Lucian Bode, Ministrul Afacerilor Interne, și așteaptă la baza sportivă a FCSB-ului aproximativ 500 de refugiați, care vor avea parte de cele mai bune condiții, după ce roș-albaștrii și-au trimis acasă juniorii din Academie.

ADVERTISEMENT

„E posibil ca azi să vină femei cu copii. Sunt oameni de acolo, care au autocare, cu care țin legătura. Am vorbit cu ministrul și mi-a zis ‘Domnule Becali, dacă va fi nevoie, vom apela. Deocamdată nu e nevoie’. Dar sunt niște oameni care sunt acolo. Am zis să aducă aici dacă e nevoie.

Pot încăpea 400-500 de oameni. Am luat și saltele. Pe lângă cele două paturi din camere, putem pune încă o saltea. Pot sta 3-4 persoane în cameră. Au căldură, au duș, avem bucătărie pentru a le face mâncare. Avem condiții pentru 400-500 de persoane. E posibil ca azi să vină unii”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

ADVERTISEMENT
  • 74.701 de cetăţeni ucraineni intraseră în România până luni, 28 februarie
  • 718 de refugiați au făcut cereri de azil
  • 34.361 de ucraineni se mai aflau astăzi pe teritoriul țării noastre

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 3,40 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT