Fotbal intern

STEAUA. Gigi a plătit 200.000 de euro pentru o SUPER achiziţie

Gigi Becali şi-a descoperit o mare pasiune. Patronul Stelei este fascinat de filmele turceşti, iar în ultimul timp îşi petrece ore în şir în faţa televizorului pentru a fi la curent cu tot...
16.06.2015 | 00:06
STEAUA Gigi a platit 200000 de euro pentru o SUPER achizitie

Gigi Becali şi-a descoperit o mare pasiune. Patronul Stelei este fascinat de filmele turceşti, iar în ultimul timp îşi petrece ore în şir în faţa televizorului pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întîmplă în serialele pe care le urmăreşte. De curînd, Becali a aflat despre un serial a cărui acţiune l-a captivat imediat.

Respectiva peliculă tratează disputa pentru putere între două familii rivale din lumea bună a Istanbulului. Patronul Stelei nu s-a lăsat descurajat de situaţie. Şi-a comandat filmul direct din Turcia şi a apelat la o firmă specializată pentru a-i fi traduse toate episoadele. Investiţia nu a fost deloc una mică, în special din cauza preţurilor mari pentru traducerea din limba turcă. În total, Becali a achitat numai puţin de 200.00 de euro pentru a-şi lua serialul. A făcut totul în secret, fără a le spune despre acest lucru nici măcar mamei şi soţiei sale.

Armata, ANUNŢ BOMBĂ! S-a luat DECIZIA! E oficial! Tinerii români au aflat: se pleacă la RĂZBOI!

CAZ INCREDIBIL în ROM NIA. O fată de 16 ani este VIRGINĂ, dar GRAVIDĂ în 19 săptămîni! 

Se uită alături de Virgil şi Luţu

Virgil Becali şi Ionuţ Luţu, oameni foarte apropiaţi patronului stelist, nu au văzut cu ochi buni investiţia uriaşă pe care a făcut-o Gigi Becali pentru un serial turcesc. Spuneau chiar că nici nu se vor uita la acest serial. A fost nevoie să vadă un singur episod alături de Becali, pentru ca acum să fie fixaţi în faţa televizorului de fiecare dată cînd patronul Stelei îşi face timp pentru a vedea serialul. Cei trei stau ore în şir şi văd mai multe episoade la rînd. Petrec apoi mult timp discutînd de ceea ce se întîmplă în serial.

INCREDIBIL! EUROPA FIERBE! UNGARIA A AMENINŢAT ROM NIA!

Dezamăgit de Dila, a renunţat să se mai uite

Mare devorator de seriale turceşti, Gigi Becali urmărea cu mare interes şi serialul Dila, de pe Kanal D. Lucrurile au luat între timp o întorsătură surprinzătoare. Dezamăgit de modul în care s-a desfăşurat acţiunea în ultimele episoade şi şi-a anunţat apropiaţii că nu vrea să mai urmărească această producţie. În ultimele zile, Gigi Becali pare să-şi fi reconsiderat poziţia şi ar fi gata să mai dea o şansă serialului Dila, dar asta doar după ce va termina de urmărit producţia pe care a comandat-o direct de la Istanbul.

VIDEO SOC!!! DANI OTIL, ACCIDENT TERIBIL DE MASINA!!! AVEA 150KM/ORA!!!!

Generos la seriale, mai puţin la transferuri

Dacă atunci cînd vine vorba de achiziţia de seriale turceşti Gigi Becali dă dovadă de multă generozitate, nu la fel se întîmplă şi cînd vine vorba de transferuri pentru Steaua. Campioana a pierdut deja o primă ţintă importantă în această campanie, pe Florin Cernat, care a semnat cu Viitorul, nemulţumit fiind de oferta salarială venită de la Steaua. Probleme sînt şi legate de transferul lui Paul Anton. Steaua s-a înţeles cu Pandurii, dar a fost refuzată în primă fază de jucător, care nu a fost mulţumit de propunerea salarială venită din Ghencea.

BOMBĂ! DISPAR ŢIGĂRILE! Vezi de cînd NU VEI MAI GĂSI ŢIGĂRI NICĂIERI! 

ULTIMA ORĂ / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Uite-o cum face PLAJĂ deşi este ARESTATĂ!