Carousel hot news

Dă lovitura Becali? A oferit 300.000 € pe el, iar acum e liber de contract

Veste bună pentru FCSB. Jucătorul pentru care Gigi Becali s-a arătat dispus să plătească 300.000 de euro este liber de contract! Va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică?...
29.09.2017 | 00:00
Dă lovitura Becali? A oferit 300.000 € pe el, iar acum e liber de contract

Veste bună pentru FCSB. Jucătorul pentru care Gigi Becali s-a arătat dispus să plătească 300.000 de euro este liber de contract! Va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică?

Sebastian Mailat s-a aflat pe lista de transferuri a celor de la FCSB, iar Camera de Soluţionare a Litigiilor a dat un verdict în cazul fotbalistului care şi-a depus memoriu ca să devină jucător liber de contract. Joi, 28 septembrie, mijlocaşul de la ACS Poli Timişoara, Sebastian Mailat, a devenit liber de contract, după ce şi-a cerut restanţele salariale. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Gigi Becali l-a vrut în toamnă

Camera de Soluţionare a Litigiilor i-a dat dreptate lui Sebastian Mailat, dar clubul ACS Poli Timişoara va putea face recurs, aşa cum a anunţat preşedintele Sorin Drăgoi, conform www.tion.ro. “În prima fază cei de la CNSL i-au dat dreptate, cred eu nejustificat. Nu ştiu de ce au decis aşa, noi vom face recurs, nu putem lăsa să rămână lucrurile aşa.

Noi mai mult decât să plătim jucătorul nu am avut ce face”, a declarat Sorin Drăgoi, preşedintele de la ACS Poli Timişoara. Sebastian Mailat are un salariu lunar de 3.800 de lei la formaţia pregătită de Ionuţ Popa.

Sebastian Mailat se află pe lista jucătorilor convocaţi la echipa naţională a României Under 19, iar FCSB s-a arătat interesată de fotbalisul în vârstă de 19 ani, iar finanţatorul Gigi Becali era dispus să plătească nu mai puţin de 300.000 de euro pentru Mailat.

Sebastian Mailat a jucat pentru ACS Poli Timişoara în 9 partide în sezonul competiţional 2017-2018, în Liga 1 Betano, a înscris 1 gol şi a oferit o pasă de gol.

150.000 de euro este cota lui Mailat, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri