Sport

Gigi Becali l-a cedat pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova: ”Cu cât l-am luat, cu atât l-am dat”

Andrei Vlad nu mai are viață la FCSB după erorile comise și patronul Gigi Becali vrea să-l trimită înapoi la U Craiova.
31.07.2021 | 19:21
Gigi Becali la cedat pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova Cu cat lam luat cu atat lam dat
ADVERTISEMENT
31-07-2021
16:22

Andrei Vlad a fost cedat de FCSB la U Craiova

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunțat că s-a înțeles cu patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, pentru cedarea portarului Andrei Vlad la gruparea din Bănie.

”L-am dat pe Vlad (n.r. – Andrei) la Craiova (n.r. – Universitatea). Cu cât l-am luat, cu atât l-am dat. Le-am spus să se uite în acte. Ajunge, gata!”, a declarat Becali pentru as.ro.

Imediat după ce ”roș-albaștrii” au fost eliminați de Șahtior Karagandy în turul 2 preliminar din Conference League, finanțatorul a tunat la adresa portarului său.

Vlad a comis o eroare uriașă la primul gol al formației din Kazahstan, când a respins în față o minge, iar Șahtior a deschis scorul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să scape de Andrei Vlad de la FCSB

Cunoscut ca un om cu frica lui Dumnezeu, Gigi Becali a găsit soluția ca FCSB să iasă din criza europeană și vrea să-l trimită pe Andrei Vlad La U Craiova, considerând că Dumnezeu îl pedepsește pentru că l-a ”furat” pe jucător din curtea oltenilor.

”L-am sunat pe Rotaru și i-am zis că toate se întâmplă c-am furat. Vreau să dau lucrul furat înapoi. Da, la Vlad mă refer. Am furat și Dumnezeu mă pedepsește. M-a pedepsit și în campionat, și acum. Trebuie să dau lucrul furat înapoi. I-am zis că trebuie să-mi dea 450 de mii înapoi și-l dau.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă refuză, măcar știu că am conștiința împăcată, că am vrut să dau lucrul furat înapoi. A zis că vorbim mâine-poimâine, dar vreau să dau lucrul furat înapoi. Asta e cea mai mare problemă a mea, că l-am furat atunci pe Vlad”, a declarat Becali la emisiunea Digi Sport Special.

Cum se vor face transferurile la FCSB

Finanțatorul FCSB a anunțat că nu va mai achiziționa jucători liberi de contract din străinătate și va transfera numai fotbaliști din întrecerea internă pe care să-i fi văzut la lucru aici cel puțin 6 luni.

ADVERTISEMENT

”Am învățat din greșeli. În viața mea n-o să mai iau jucători d-ăștia de 28-29 de ani din străinătate care-s liberi și îi iau eu liberi de buni. La Ondrasek și Vucur mă refer. Nu mai vreau să-i văd la prima echipă, să-i văd la echipa a doua. Îi las liberi, au timp o lună să se transfere, să se ducă.

Vucur nici nu juca în viața lui dacă nu făcea Cristea greșeala aia. De prost i-am luat, crezi că mai fac vreodată așa ceva? Iau jucători străini, dar să-i văd eu întâi”, a spus latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

Becali visează în continuare la grupele Champions League

În final , deși echipa sa a fost eliminată rușinos de o formație modestă din Kazahstan, Gigi Becali a făcut un pronostic aventuros și a prezis că anul viitor se va vorbi despre intrarea FCSB în grupele Champiosn League.

”Fotbalul e foarte complex, are multe necunoscute. N-am greșit cu nimic, că nu sunt nici în faliment, nici în insolvență, nici în Liga 2. Am 8 milioane în cont, iau 10 milioane pe Moruțan, totul e pe bani.

Eu vreau campionatul pentru că vreau în grupele Champions League. Ce s-a întâmplat în seara asta a fost doar un accident. La anul în septembrie vom vorbi de grupele Champions League”, a încheiat Becali.


  • (P) Cota BETANO UTA Arad – FCSB: 1,85 este cota pentru „total goluri: 1-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT