Sport

Gigi Becali pregătește marile bombe ale verii: Mamut și Ofosu de la Craiova la FCSB! Exclusiv

Gigi Becali își dorește să pună mâna neapărat pe Ivan Mamut și pe Reagy Ofosu, ambii jucători la Craiova.
04.06.2021 | 22:10
Gigi Becali pregateste marile bombe ale verii Mamut si Ofosu de la Craiova la FCSB Exclusiv
Gigi Becali pregătește marile bombe ale verii: Mamut și Ofosu de la Craiova la FCSB! Exclusiv. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Gigi Becali își dorește neapărat să îi aducă pe Ivan Mamut și pe Reagy Ofosu de la Craiova la FCSB.

Patronul FCSB-ului încă nu a hotărât sub ce formă vrea să facă mutările, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali îl dorește pe Ivan Mamut, fără să plătească bani oltenilor, însă îi pune la dispoziție, ca formă de schimb, pe Risto Radunovic, Ionuț Vînă, Dragoș Nedelcu și Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali pregătește transferurile verii! Mamut și Ofosu sunt doriți la FCSB

Gigi Becali este în continuare în căutarea unui număr nouă, iar patronul FCSB-ului insistă pentru transferul lui Ivan Mamut, atacantul adus de Craiova în sezonul trecut și care a fost transferat definitiv de olteni în iarnă, de la Inter Zapresic.

Acum, Gigi Becali a pus ochii și pe Reagy Ofosu, fotbalistul adus de Craiova de la Botoșani, acesta având evoluții bune în tricoul moldovenilor și fiind un produs al Academiei de Fotbal Hamburg, unul dintre cele mai bune centre de copii și juniori din Germania.

ADVERTISEMENT

Ivan Mamut se află pe lista de plecări a oltenilor, așa cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate, atacantul croat neconfirmând în echipa lui Marinos Ouzounidis.

  • 24 de ani este vârsta lui Ivan Mamut
  • 29 de ani este vârsta lui Reagy Ofosu
  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Reagy Ofosu, conform transfermarkt.com
  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Ivan Mamut, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Evoluția carierelor lui Ivan Mamut și Reagy Ofosu

Ivan Mamut și Reagy Ofosu au un trecut asemănător din punct de vedere fotbalistic, ambii provenind din Academii de Fotbal cu renume pentru fotbalul european, dar care pe drum nu au reușit să facă pasul cel mare în cariere.

Ivan Mamut este un produs al Academiei de Fotbal al lui Hajduk Split, însă nu a apucat să joace vreun meci pentru echipa mare, fiind luat pe gratis în 2016 de Inter Zapresic.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Reagy Ofosu a fost crescut de Hamburg, dar nu a apucat să debuteze pentru echipa mare, ajungând la mai multe echipe, iar printre cele mai importante se numără: Ingolstadt, Nec Nijmegen, Spartak Trnava și NK Istra.

Din vara anului 2019, Ofosu a ajuns liber de contract la FC Botoșani, echipă la care a înscris 7 goluri și a oferit 8 pase decisive în 44 de meciuri.

Cum a fost sezonul lui Reagy Ofosu la Craiova:

  • Meciuri jucate: 20
  • Goluri: 4
  • Pase decisive: 1

Cum a fost sezonul lui Ivan Mamut la Craiova:

  • Meciuri jucate: 26
  • Goluri: 3
  • Pase decisive: 1

Stipe Vucur este cel mai recent transfer reușit de FCSB, fundașul central croat a evoluat ultima dată la Hallescher FC, în a treia ligă din Germania.

„Gata cu fundașii centrali la echipă! Acum mai vreau un atacant, poate doi”, a declarat Gigi Becali după ce a anunțat aducerea lui Stipe Vucur la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: