Fotbal intern

Gigi Becali pregătește marile bombe: Kevin Boli și Damjan Djokovic, liberi de contract la FCSB?! Exclusiv

09.08.2020 | 15:29
Gigi Becali pregătește marile bombe: Kevin Boli și Damjan Djokovic, liberi de contract la FCSB?! Exclusiv
Fotbalistii de la CFR Bilel Omrani, Damjan Djokovic si Kevin Boli se bucura dupa castigarea titlului de campioana alaturi de trofeu in urma meciului de fotbal dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova, din cadrul playoff-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, duminica 12 mai 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gigi Becali e pe cale să dea două mari lovituri pe piața transferurilor în această scurtă pauză înainte de începerea noului sezon: Kevin Boli și Damjan Djokovic de la CFR Cluj la FCSB!

Din informațiile FANATIK, ambii jucători sunt pe lista finanțatorului de la FCSB. Iar mutările s-ar încadra și în noua strategie pe care Gigi Becali și-a fixat-o pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat că nu va mai mai investi niciun ban în transferuri, iar aducerile lui Kevin Boli (29 de ani) și Damjan Djokovic (30 de ani) s-ar putea face din postura de jucători liberi de contract după ce aceștia s-ar despărți de CFR Cluj!

Gigi Becali, plan fabulos: Kevin Boli și Damjan Djokovic la FCSB, liberi de contract după despărțirea de CFR Cluj!

FCSB are probleme evidente în centrul defensivei, acolo unde îi are în acest moment doar pe Andrei Miron și pe Iulian Cristea. Gigi Becali încearcă să mai transfere măcar un stoper, deși la un moment dat a fost aproape de varianta Andrei Chindriș de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB a vorbit despre veteranul Cosmin Frăsinescu de la Iași, dar pe radar apăruse la un moment dat și Albu de la Chiajna. Faptul că ilfovenii cer bani pe Albu a blocat momentan o astfel de mutare.

Becali spune că nu mai dă bani pe transferuri. Și în această conjunctură i-a apărut o oportunitate importantă. ProSport scrie că Kevin Boli și-a depus memoriu pentru restanțele financiare și vrea să plece liber de contract de la CFR Cluj.

FANATIK a aflat că fundașul CFR-ului, Kevin Boli este unul dintre numele pe care cei de la FCSB le au în capul listei de achiziții dacă devine liber de contract. La fel este și situația lui Damjan Djokovic, între el și Becali existând o chimie cel puțin la nivel declarativ.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic a făcut scandal după ce Clujul a luat titlul, și-a cerut banii, iar acum și-a depus memoriu! Vrea și el să plece liber de contract!

La fel ca și Boli, și mijlocașul croat e pe picior de plecare de la CFR Cluj. Din informațiile FANATIK, și Djokovic și-a depus memoriu pentru a devenit liber de contract, el având circa patru luni de restanțe la plata contractului.

De fapt, în seara de după Craiova – CFR Cluj 1-3, meci care a adus al treilea titlu consecutiv pentru formația din Gruia, Djokovic a ieșit cu declarații tari vizavi de problemele financiare de la echipă.

Nu ştiu cine a promis ce a promis, dar întâi jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi cred că e ceva inadmisibil. Nu ştiu cine ce transferuri promite, dar cred că grupul acesta care a câştigat pe teren trebuie să fie plătit. În rest, toate promisiunile de la nu ştiu cine vin sunt istorie. Nu vreau explicaţii vreau să văd banii în cont!” – Damjan Djokovic, CFR Cluj

Gigi Becali l-a mai dorit pe Djokovic și în trecut și nu exclude acest transfer. Kevin Boli ar fi „lovitura defensivă”

De fapt, Djokovic a și vorbit zilele trecute, într-o intervenție la ProSport Live, despre o eventuală mutare la FCSB. „Din câte știu, am fost apreciat de patronul de la FCSB, îi mulțumesc. Dacă sunt apreciat e ceva în plus, cel mai important e să dai totul pe teren”, a spus croatul.

ADVERTISEMENT

Replica a venit rapid dinspre Gigi Becali, care deși a numărat mijlocașii pe care-i are acum la echipă, a lăsat ușa deschisă și pentru Djokovic, unul dintre favoriții săi. „Am 8 mijlocaşi, dar Djokovic este un jucător bun. Rămâne de văzut ce se va întâmpla”, anunță Becali.

Boli a avut probleme personale și e învățat foarte rău de cei de lângă el. Sunt mulți jucători de la CFR care nu sunt învățați bine. Eu l-am adus pe Boli la CFR, avea salariu mic la Viitorul. I-am făcut salariu mare, l-am luat în China, a primit milioane de euro. Din păcate, uită. Mulți jucători uită”Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

În ceea ce-l privește pe Boli, aducerea sa la FCSB ar reprezenta o lovitură importantă pentru Gigi Becali. Deși acesta a declarat că vrea să meargă doar pe mâna românilor, pentru Kevin Boli ar face o excepție. Este un jucător foarte bun, plus că Becali deja îl cunoaște de atâția ani. Ceea ce este esențial pentru patronul FCSB când face transferuri.

  • 2,5 milioane de euro a primit CFR Cluj de la Guizhou, unde mersese Dan Petrescu, când l-a vândut pe Kevin Boli în iunie 2018. CFR l-a readus împrumut în februarie 2019
  • 1,7 milioane de euro este cota actuală a lui Damjan Djokovic, venit la CFR Cluj liber de contract în septembrie 2017. Mai are angajament cu CFR până în vara lui 2022
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri