Sport

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer după Dunajska Streda – FCSB 0-1: ”Mi-a plăcut de când a debutat”

FCSB s-a impus la limită 1-0 în duelul cu Dunajska Streda și este cu un pas în play-off-ul Conference League. Gigi Becali a prins din nou gustul victoriilor și anunță un nou transfer.
04.08.2022 | 12:40
Gigi Becali pregateste un nou transfer dupa Dunajska Streda  FCSB 01 Mia placut de cand a debutat
Gigi Becali nu se mai oprește din a face transferuri. Patronul echipei FCSB anunță o nouă achiziție.© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Nici nu a încasat banii pe transferul lui Florin Tănase la Al Jazira și Gigi Becali deja vrea să investească în noi transferuri la FCSB. Ultimul fotbalist pe care latifundiarul a pus ochii e un puști.

Gigi Becali: ”De atunci mi-a plăcut”

FCSB a făcut o primă repriză bună în manșa întâi din turul 3 preliminar din Conference League cu Dunajska Streda și a marcat golul victoriei la momentul potrivit, imediat după ce gazdele au rămas în 10 oameni.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să facă din FCSB din nou o echipă care să evolueze constant în faza grupelor cupelor europene și este pregătit să bage din nou mâna în buzunar.

După ce i-a achiziționat recent pe David Miculescu, al cărui transfer a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK, și pe Bogdan Rusu, afaceristul pregăteşte noi transferuri.

ADVERTISEMENT

”Mai vreau să iau niște jucători. O să mai cumpăr încă un fotbalist tânăr, 18, 19 ani. L-am văzut de când a debutat, acum vreun an, doi. De atunci mi-a plăcut. Să vedem, nu suntem siguri”, a spus Becali, la Pro Arena.

Crește concurența în atacul FCSB

Deși nu a nominalizat fotbalistul pe care speră să-l transfere în perioada imediat următoare, Gigi Becali a lăsat să se înțeleagă că este un jucător de creație, pentru a întări compartimentul median.

ADVERTISEMENT

Și atacul ar putea fi întărit. Eclipsa de formă a lui Ianis Stoica și problemele de ordin medical ale lui Andrei Dumiter și Ivan Mamut l-au convins pe patronul roș-albaștrilor că e nevoie de noi jucători.

În altă ordine de idei, fotbalistul pe care a dat 100.000 de euro celor de la CS Mioveni, Bogdan Rusu, l-a impresionat pe Becali.

ADVERTISEMENT

”M-a impresionat Rusu, a câștigat toate duelurile, mi-a plăcut jocul lui, a jucat bine fără minge. Când a ieșit el, s-a cam stricat jocul întregii echipe”, a spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,55 este cota pentru ”X și sub 2,5 goluri” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: