Sport

Gigi Becali pregătește un super transfer: Bogdan Stancu, înapoi la FCSB! + Care e situația lui Constantin Budescu. Exclusiv

FANATIK a aflat că Gigi Becali vrea să-l readucă pe Bogdan Stancu la FCSB. În vară, latifundiarul din Pipera a mai încercat să facă această mutare, însă fără succes.
23.12.2021 | 16:26
Gigi Becali pregateste un super transfer Bogdan Stancu inapoi la FCSB  Care e situatia lui Constantin Budescu Exclusiv
FANATIK a aflat că Gigi Becali vrea să-l readucă pe Bogdan Stancu la FCSB
ADVERTISEMENT

Bogdan Stancu (34 de ani) a mai evoluat pentru FCSB în perioada 2008-2011. Timp în care a cucerit o Cupă a României.

Gigi Becali pregătește un super transfer: Bogdan Stancu, înapoi la FCSB

FANATIK a aflat că Gigi Becali s-a interesat de situația lui Bogdan Stancu, care, în prezent, evoluează pentru Eyupspor, echipă aflată în eșalonul secund din campionatul Turciei.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului îl apreciază pe Bogdan Stancu, dovadă că a încercat să-l transfere și în vară. Însă, mutarea nu s-a concretizat, deoarece, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, cei de la Eyupspor i-au oferit un salariu lunar de 50 de mii de euro, cu 20 de mii de euro mai mult decât ar fi câștigat la clubul finanțat de Gigi Becali.

Bogdan Stancu a semnat pe două sezoane cu Eyupspor. Dar, în cazul în care formația turcă nu se va menține în eșalonul secund, la finalul actualului sezon, „Motanul” va putea pleca liber de contract.

ADVERTISEMENT

„Cu Bogdan Stancu uite acum am vorbit, m-a sunat el, avea o datorie să mă sune, să-mi spună. I-am mărit oferta, i-am dat 30.000. Pe 15 se întâmplă alegerile la turci. Dar el crede că va rămâne acolo, probabil are ceva informații. Mi-a spus că în procent mare rămâne în Turcia, dar cine știe?

Acolo îi dă salariu 450.000, dar nu-i vorba doar despre bani, ci despre cuvânt, că i-a dat cuvântul unui bașkan cu care a câștigat el vreo 4.000.000 de euro în Turcia. Eu îl aștept până pe 15.

ADVERTISEMENT

Pe Bogdan îl aștept oricât. El mi-a spus: «Nea Gigi, un singur lucru să știi, eu nu trădez Steaua (n.r. FCSB) și voi juca în România doar la Steaua (n.r. FCSB)»!”, declara Gigi Becali, în vară, la Digi Sport, cu câteva zile înainte ca Bogdan Stancu să semneze cu Eyupspor.

Constantin Budescu pleacă de la FCSB

În cazul lui Constantin Budescu, situația este clară. Din informațiile FANATIK, Gigi Becali nu mai dorește sub nicio formă să-l păstreze pe fotbalistul readus în această toamnă la FCSB, deoarece evoluțiile sale nu au fost cele scontate. În plus, plecarea „Magicianului” ar reprezenta „o gură de aer” pentru bugetul echipei, acesta având un salariu lunar de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Budescu a bifat 11 partide, în acest sezon, pentru FCSB, reușind să dea un gol și o pasă decisivă.

Nici Claudiu Keșeru nu rămâne la FCSB

Gigi Becali este hotărât să scape de fotbaliștii cu „salarii de nabab” de la FCSB. Astfel că pe lista plecărilor se află și Claudiu Keșeru, care a fost readus în această vară de formația bucureșteană.

Atacantul, care alături de formația roș-albastră a cucerit două titluri de campion și o Cupă a României, are o remunerație lunară de 25.000 de euro.

„Am vorbit cu Budescu să vedem ce bani vrea să încheiem, la fel și cu Keșeru. S-a terminat cu salariile mari, o să jucăm cu jucătorii ăia de locurile 2-3. Eu o să-mi văd de treaba mea, stau acasă. Nu-mi convine. Budescu are un salariu mare și nu mai vreau.

Nu are rost să mai rămână Keșeru, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, să joace Mamut. De ce să joace 25.000 de lună și să nu joace 4.000 pe lună?”, a spus Gigi Becali, la PRO X, după Sepsi – FCSB, 0-0.

  • 375.000 de euro este cota lui Bogdan Stancu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,70 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT