Fotbal intern

Gigi Becali, primă de 20.000 de euro pentru fiecare dintre jucătorii aduși de la Astra doar pentru FCSB – Slovan Liberec! Radunovic, ultimul pe listă. Exclusiv

23.09.2020 | 20:38
Gigi Becali prima de 20000 de euro pentru fiecare dintre jucatorii adusi de la Astra doar pentru FCSB  Slovan Liberec Radunovic ultimul pe lista Exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB încearcă să iasă din criza provocată de Covid înainte de meciul cu Slovan Liberec și să-și ajusteze lotul. Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a confirmat pentru FANATIK negocieri de ultimă oră pentru patru dintre jucătorii lui Ioan Niculae.

David Bruno, Daniel Graovac, Constantin Dima și Valentin Gheorghe sunt cei patru jucători pe care FCSB încearcă să-i convingă să semneze pentru a fi trecuți pe foaie la meciul cu Liberec de joi. Dar FCSB vrea să-l aducă și pe căpitanul Astrei, Risto Radunovic!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să le dea 20.000 de euro fiecăruia dintre jucătorii Astrei care vin să joace în FCSB – Slovan Liberec!

Pactul dintre Gigi Becali și Ioan Niculae se referă la patru jucători, cei amintiți mai sus, dar acum roș-albaștrii trebuie să se înțeleagă cu fiecare dintre ei. Pentru că Becali îi ia doar ca să forțeze calificarea în turul următor, adică play-off-ul Europa League.

Deși vor semna contracte până în 2021 cu FCSB, cei patru, bineînțeles dacă vor accepta, se vor întoarce la Astra după meciul cu Liberec sau, dacă e cazul, după partida din play-off. Le vor fi reziliate contractele, iar ei continuă sezonul la Astra, dar nu vor mai putea juca la o altă echipă în afară de FCSB și Astra în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Pentru a-i convinge pe cei patru să accepte această trecere de la Astra la FCSB pentru un meci (sau poate două), Gigi Becali le-a promis o primă generoasă. Din informațiile FANATIK, patronul roș-albaștrilor este dispus să le dea fiecăruia dintre cei patru câte 20.000 de euro pentru un singur meci!

Risto Radunovic, ultimul pe lista celor doriți de FCSB de la Astra Giurgiu pentru meciul cu Slovan Liberec

Acum punem la punct ultimele detalii ale mutării celor trei sau patru jucători. Încă sunt negocieri”, a fost declarația exclusivă a președintelui celor de la Astra Giurgiu, Dani Coman, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

E posibil ca toți cei patru jucători să accepte propunerea celor de la FCSB, dar la fel unii pot spune „pas”. Becali însă e convins că va reuși să-i aducă. Mai mult decât atât, din informațiile apropiate celor de la Astra, Gigi a mai pus un jucător pe listă pe seară, după ce începuseră negocierile pentru cei patru.

FCSB îl vrea și pe Risto Radunovici, astfel că e foarte posibil să ia toată linia de apărare a giurgiuvenilor. Iar FCSB să alinieze cu Slovan Liberec o linie de patru în fața lui Straton formată din David Bruno, Dima, Graovac, Radunovic!

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta FCSB contra lui Slovan Liberec cu jucătorii transferați de la Astra Giurgiu

Despre transferul lui Graovac la FCSB, FANATIK a scris acum 5 zile, la câteva ore după Astra – CFR Cluj, când roș-albaștrii dăduseră lovitura aducerii lui Cătălin Straton, care s-a despărțit de Dinamo.

Deși oficialii celor două echipe au negat ulterior discuțiile pentru mutarea lui Graovac la FCSB, totul a fost blocat de opoziția lui Gigi Becali. Acesta nu a acceptat încă un extracomunitar, al cărui salariu are taxe mari, la fel ca Planic. Situația dificilă pe care o traversează FCSB l-a făcut pe patron să se răzgândească, fiind chiar posibil ca Graovac să rămână la FCSB, deși ceilalți colegi ai săi se vor întoarce la Astra.

În aceste condiții, cum ar putea arăta FCSB contra celor de la Slovan Liberec, dacă vin jucătorii Astrei? FCSB dorea să mizeze și pe Aristidis Soiledis înainte de acest pact, dar grecul nu este refăcut sută la sută și ar putea rata primul 11. Care ar arăta decent cu cei de la Giurgiu.

Straton – Bruno, Graovac, Dima, Radunovici – Fl. Tănase, Simion, Panțîru – Man, Petre, V. Gheorghe.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 16,00 este cota pentru “1 pauză / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT