Fotbal intern

Gigi Becali, prima decizie luată după ce a pierdut marca Steaua! “Acolo mergem!”

04.05.2018 | 17:53
Gigi Becali prima decizie luata dupa ce a pierdut marca Steaua Acolo mergem

Fostul patron al celor de la FCSB a stabilit deja ce va face în războiul cu CSA. Gigi Becali, prima decizie luată după ce a pierdut marca Steaua!

Vestea că Florin Talpan a câștigat în instanță, definitiv, marca Steaua pentru Clubul Sportiv al Armatei a picat ca un trăsnet pentru Gigi Becali. Omul care a ținut în viață fotbalul roș-albastru prin FCSB este foarte dezamăgit de hotărârea judecătorească și a pregătit deja un plan de bătaie.

Gigi Becali, prima decizie luată după ce a pierdut marca Steaua! “Asta e România!”

Contactat telefonic de FANATIK.RO, Becali a explicat că nu este surprins de faptul că instanța a decis ca marca Steaua să fie a celor de la CSA: “Ce pot să comentez? Nu sunt surprins, asta e România! Aici e România și se poate decide așa. Vom merge să ne căutăm dreptatea la CEDO! Sută la sută mergem acolo“, a declarat fostul patron al celor de la FCSB pentru FANATIK.RO!

Urmează alte două procese, iar nepotul său vrea pact cu CSA!

Între CSA și FCSB războiul din justiție continuă cu alte două procese. Comandantul Cristian Petrea a anunțat că juristul Florin Talpan se ocupă de recuperarea prejudiciului de 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegală de către FCSB a mărcii Steaua și de restabilirea palmaresului. Dacă Gigi Becali e decis să meargă la CEDO, nepotul său Vasile Geambazi, actualul patron din acte al FCSB, anunța acum puțin timp că el este dispus să facă un pact cu CSA, prin care clubului din Liga 1 să i se permită folosirea numelui Steaua.