Sport

Gigi Becali, prima reacție despre transferul lui Juan Bauza la FCSB: „Da, îmi place”

Juan Bauza (26 de ani) este noua țintă a lui Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei a întărit atacul cu Miculescu și Rusu, iar acum vrea și „perla” celor de la FC U Craiova 1948.
02.08.2022 | 18:42
Gigi Becali prima reactie despre transferul lui Juan Bauza la FCSB Da imi place
Gigi Becali vrea să îl aducă la FCSB pe Juan Bauza, de la FC U Craiova 1948. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După Bogdan Rusu (32 de ani), de la CS Mioveni, Gigi Becali vrea să mai transfere un căpitan din SuperLiga. Este vorba despre argentinianul Juan Bauza, cel care poartă banderola lui FC U Craiova 1948.

Juan Bauza, următorul transfer la FCSB? Ce spune Gigi Becali despre playmaker-ul lui FC U Craiova 1948

Gigi Becali a cheltuit aproximativ două milioane de euro pe ultimele două transferuri ale FCSB-ului. David Miculescu (21 de ani) și Bogdan Rusu au întărit atacul lui Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul roș-albaștrilor nu se oprește însă aici și vrea să-l achiziționeze pe probabil cel mai bun playmaker din SuperLiga.

Becali a pus ochii pe Juan Bauza, „decarul” lui FC U Craiova 1948. Argentinianul a avut o prestație solidă și pe Național Arena, acolo unde FCSB și clubul lui Adrian Mititelu au remizat la unu. Din nefericire, sud-americanul a ieșit accidentat și va lipsi o perioadă mai lungă de pe gazon.

ADVERTISEMENT

„Da, îmi place Bauza, dar între timp el s-a accidentat. Va lipsi două luni. Eu ce să fac acum? Vom mai discuta după ce-și va reveni, dacă va mai fi timp pentru transferuri”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Juan Bauza joacă la FC U Craivoa 1948 din 2021, când a fost împrumutat prima dată de la Csikszereda. Un an mai târziu, oltenii au plătit 150 de mii de euro pentru a îl transfera definitiv de la gruparea harghițeană.

ADVERTISEMENT

„E jucătorul pentru care te duci la stadion”

Juan Bauza a jucat de 28 de ori în tricoul celor de la FC U Craiova 1948, perioadă în care a marcat cinci goluri și a oferit șapte assist-uri. Prestațiile argentinianului l-au impresionat și pe Basarab Panduru, care crede că este jucătorul perfect pentru FCSB.

„Impactul e mare dacă-l aduci pe Bauza. Lumea ar veni să-l vadă, e jucătorul pentru care te duci la stadion. Inventează lucruri, face lucruri.

ADVERTISEMENT

Băiatul ăsta are ghinion că s-a accidentat din nou precum în sezonul trecut. Anul trecut Craiova n-a arătat bine fără el. Acum părea că e anul lui”, a declarat Panduru, la Orange Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „GG” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT