Fotbal intern

Gigi Becali, prima reacție după ce a aflat că va fi chemat să dea explicații la FRF pe tema meciului cu Poli Iași: ”Ce să-mi facă mie Comisia de Integritate?”

03.03.2020 | 15:23
Gigi Becali prima reactie dupa ce a aflat ca va fi chemat sa dea explicatii la FRF pe tema meciului cu Poli Iasi Ce sami faca mie Comisia de Integritate
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declanșat un veritabil scandal în Liga 1 după dezvăluirile făcute la finalul remizei cu FC Botoșani, scor 2-2, meci contând pentru runda 1 din play-off. Acesta a dezvăluit că, înainte de meciul cu Poli Iași din 2018, i s-ar fi propus trei puncte în schimbul a 200.000 de euro. FRF s-a autosesizat și pregătește deschiderea unei anchete asupra acestei partide.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 4,40 este cota pentru ”Total goluri: 3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali reacționează pe tema posibilei chemări la FRF în legătură cu meciul Iași – FCSB: ”Ce să-mi facă mie Comisia de Integritate?”

Conform Prosport, Comisia de Integritate din cadrul FRF s-a autosesizat după declarațiile lui Becali, iar patronul FCSB riscă să aibă mari probleme.

După dezvăluirile de sâmbătă, de la finalul meciului cu FC Botoșani, patronul vicecampionilor va fi convocat la Federația Română de Fotbal în viitorul apropiat. Becali a aflat de intenția forului condus de Răzvan Burleanu și afirmă că nu-și face probleme

ADVERTISEMENT

”Foarte bine! Să mă convoace la Comisia de Integritate, dar ce să îmi facă mie această comisie? Nu mă interesează ce au spus și ce s-au plâns cei de la Iași, iar eu la această oră nu am primit nicio hârtie să mă prezint la FRF”, a spus patronul FCSB pentru sursa citată.

În urmă cu două sezoane, FCSB a pierdut la limită titlul de campioană în sezonul 2017-2018 după un eșec pe terenul celor de la Poli Iași (0-1).

ADVERTISEMENT

Andrei Cristea a marcat, pe final de meci, unicul gol al acelei întâlniri. La doi ani distanță de la meciul cu cântec din Copou, patronul celor de la FCSB spune că i s-au cerut 200.000 de euro pentru ca ieșenii să se dea la o parte.

Oficialii de la Iași: ”Becali să aducă probe”

Luni, în cadrul unei conferințe de presă, președintele de la Poli Iași, Ciprian Paraschiv, i-a cerut lui Gigi Becali să aducă probe în legătură cu tentativa de blat din 2018. Paraschiv mai spune că, dacă acuzațiile sunt reale, cei vinovați vor plăti.

ADVERTISEMENT

”Este echipa comunității și nu permit să iasă cu astfel de declarații și să nu le probeze. Mesajul meu este foarte dur: Domnule Becali, ieșiți cu probe, pentru că de asta nu avem spectatori în tribune!

Dacă ceea ce spune este adevărat, am toleranță zero, vom tăia în carne vie. Este un proiect nou, un proiect frumos la Iași și nu permit nimănui să se atingă de Politehnica Iași”, a mai spus oficialul lui Poli.

ADVERTISEMENT
Tags: