Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, prima reacție după ce a fost suspendat de FRF. „Ce sexism? Măi nebunule, tu ai mintea întunecată!”. Ce spune de amendă

Gigi Becali a reacţionat la FANATIK SUPERLIGA după ce a fost suspendat 6 luni de Comisia de Disciplină a FRF, fiind amendat cu 50.000 de lei.
02.04.2024 | 11:37
Gigi Becali prima reactie dupa ce a fost suspendat de FRF Ce sexism Mai nebunule tu ai mintea intunecata Ce spune de amenda
Gigi Becali, prima reacție după ce a fost suspendat de FRF. „Ce sexism? Măi nebunule, tu ai mintea întunecată!”. Ce spune de amendă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În urma declaraţiilor sexiste făcute la adresa arbitrului Cristina Trandafir, patronul celor de la FCSB a primit o amendă de 50.000 de lei şi a fost suspendat pentru 6 luni de Comisia de Disciplină.

Gigi Becali, prima reacție după ce a fost suspendat de FRF. „Ce sexism? Măi nebunule, tu ai mintea întunecată!”

Gigi Becali a izbucnit la FANATIK SUPERLIGA după ce a aflat de această suspendare, spunând că nu poate fi judecată opinia unui om, considerând decizia drept aberantă:

ADVERTISEMENT

“Ei poate să dea un miliard, poate să dea ce vrea ei. Ce a făcut Dumnezeu, aşa va rămâne, aşa voi spune cu preţul vieţii. Păi se plimbă femeile între bărbaţi la fotbal? Ei au minte întunecată, e opinia mea.

Judeci opinia unui om. Dar e ce a spus Hristos. Curentul de acum e curentul dracilor, că lumea s-a îndrăcit. Asta nu înseamnă că nu pot să îmi spun opinia. Eu mi-am spus opinia mea, de principiu.

ADVERTISEMENT

Nu jignesc cu nimic. Ei condamnă sentimentele? Cine sunt ei? Sunt oameni ca frunza în vânt. Nici nu ştiu încotro să o apuce. N-ai voie să ai părerea? Trebuie să am părerea ta că dacă nu te judec?

“Eu îmi spun o părere. Nu m-am opus. Nu am dat-o afară de acolo”

Bă, e o părere, nu e o jignire, o ofensă. Eu nu înţeleg. Voi aveţi altă mentalitate, alt sistem de trai. Dar când văd femeia că aleargă între bărbaţi… Cum să fie aşa ceva? Doamne Ferească-ne!

ADVERTISEMENT

E treaba lor, dar nu e în regulă. Fac ce fac ei, n-am nicio treabă. Numai că eu îmi spun o părere. Nu m-am opus. Nu am dat-o afară de acolo. Ca imagine, mie îmi foloseşte.

Pentru că oamenii văd. Cum adică femeia stă cu ţâţele în vânt şi aleargă pe lângă bărbaţi. Ce e amestecul ăsta? Pentru ce? Nu sunt destui bărbaţi? De ce nu merge femeia la femei să arbitreze şi bărbaţii la bărbaţi? 

ADVERTISEMENT

“Eu îmi fac rugăciunea mea şi îi ignor pe draci. Bucuria mea ar fi să iau banii din Liga Campionilor”

Nu e mai bine aşa? De ce? Pentru că majoritatea politică mondială drăcească vor să confunde femeia cu bărbatul. N-ai văzut moda, femeia poartă pantaloni şi bărbatul începe să poartă rochie. 

Prin toate modalităţile vor să dea mai mare putere la femeie şi să fie dispreţuit bărbatul. Sunt mentalităţi drăceşti. (n.r. se va bucura alături de echipă) Ce pot să îmi facă? Mă arestează?

Eu îmi fac rugăciunea mea şi îi ignor pe draci. Bucuria mea ar fi să iau banii din Liga Campionilor. Nu o să cobor pe gazon, să se bucure băieţii dacă vom câştiga titlul. Nu mă duc pe gazon. Pe mine mă deranjează un lucru. Cum să judeci tu părere?, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că amenda de 50.000 de lei va fi contestată, spunând că cei de la Comisii dau amenzi uriaşe pentru că Becali e bogat şi are de unde să plătească:

Cei de la Comisie ca să dea ceva… au spus că oricum nu îl va afecta pe Gigi Becali. Au dat ca să arate Burleanu cum fac ordine comisiile Federaţiei. Sunt toţi ai lui Băsescu pe acolo, în trupa lui. 

Asta nu e în regulă. Ca şi cum ar pune Iohannis instanţele de judecată. S-a supărat Burleanu că vorbim de discriminare de gen. Cei de la Comisii au spus să îl împace şi pe Burleanu şi pe Gigi.

Unul dintre ei e profesor de drept. Dacă e profesor de drept, nu poate să judece el o părere. Cam aşa au făcut. Amenda va fi contestată. Totul până la bani. Cum să îmi iei banii pentru părere?

Ce fac ei? Dau amenzi. Tu dai 10.000 de euro amendă că e bogat Becali? Munciţi pe bani, măi trântorilor! Treceţi la muncă, la sapă, că acolo sunteţi buni”, a izbucnit Gigi Becali.

Gigi Becali, prima reacție după ce a fost suspendat de FRF. „Ce sexism? Măi nebunule, tu ai mintea întunecată!”

ADVERTISEMENT
Tags: