Fotbal intern

Gigi Becali, prima reacție după ce Narcis Răducan a plecat de la FCSB. “Sunt supărat! Nu le lua apărarea jucătorilor. Nu mai am nevoie de director sportiv!”

05.11.2019 | 14:04
Gigi Becali prima reactie dupa ce Narcis Raducan a plecat de la FCSB Sunt suparat Nu le lua apararea jucatorilor Nu mai am nevoie de director sportiv
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan a plecat de la FCSB după aproape trei luni de la momentul în care a fost numit director sportiv, iar Gigi Becali a oferit o primă reacție în legătură cu decizia sa de a-i rezilia contractul fostului oficial al roș-albaștrilor. Latifundiarul din Pipera s-a declarat deranjat de faptul că Narcis Răducan nu le lua apărarea jucătorilor lui Bogdan Argeș Vintilă și mereu avea declarații care îl contraziceau pe el. Mai mult, afaceristul susține că a rămas șocat când Răducan a declarat că fanii FCSB-ului vor migra către Steaua Armatei.

Gigi Becali, prima reacție după ce Narcis Răducan a plecat de la FCSB

“Nu și-a dat demisia, am reziliat contractul de comun acord. Asta nu înseamnă că vine Meme, m-am blocat când am văzut declarațiile lui Narcis, că fanii vor migra către Steaua Armatei daca vor promova în Liga 1. Declarația asta pur și simplu m-a blocat. Sunt suparat pentru că, de când e la noi, nu a apărat clubul deloc, în sensul în care am fost dezavantajați de arbitri și el a spus că arbitrajul a fost bun.

ADVERTISEMENT

Nu le lua apărarea nici jucătorilor, nici clubului, de azi nu mai am nevoie de director sportiv. Când am spus că a fost penalty la Tănase, Narcis a zis că e scos penalty-ul de Tănase, că în Champions League nu se dă așa ceva. L-am chemat la palat și am reziliat contractul cu el”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Declarația lui Narcis Răducan care l-a enervat pe Gigi Becali

Înaintea meciului pe care FCSB l-a jucat împotriva lui Dinamo, Narcis Răducan a declarat că se bucură că vor fi în jur de 30.000 de spectatori pe Arena Națională, dar că simte că aceștia vor migra spre CSA Steaua dacă va ajunge în prima ligă.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur ca vor fi in jur de 30.000 de spectatori în tribune, poate chiar mai mulţi, la meciul nostru cu Dinamo. Jucăm pentru ei astfel de meciuri. Simt insă că daca Steaua din Liga a 4-a ajunge în prima ligă va fi greu să-i ţinem alături de noi e natural ca ei să migreze către Steaua Armatei. Aşa simt eu, doar că e drum lung până acolo. Încă nu vedem un proiect serios şi care să dea speranţe de promovări repetate”, a fost declaraţia lui Narcis Răducan la Radio Sport 1.