Fotbal intern

Gigi Becali, prima reacție după ce Qaka a înjurat FCSB. “Atât îl duce capul!”

04.09.2018 | 12:03
Gigi Becali prima reactie dupa ce Qaka a injurat FCSB Atat il duce capul

Gigi Becali, prima reacție după ce Qaka a înjurat FCSB. Patronul roș-albaștrilor a rămas surprins de gestul pe care fostul său jucător l-a făcut la finalul meciului Poli Iași, atunci când s-a dus în fața propriilor suporteri și a înjurat FCSB.

Qaka nu a uitat faptul că a fost aruncat de la FCSB prin ușa din spate, iar la finalul meciului Poli Iași-Concordia Chiajna, scor 3-0, a mers în fața galeriei grupării din Copou și a înjurat împreună cu suporterii formația roș-albaștrilor. Acest lucru s-a întâmplat, deși sunt informații că Gigi Becali i-ar susține la Iași o parte din salariu.

Gigi Becali, prima reacție după ce Qaka a înjurat FCSB. “Atât îl duce capul!”

Contactat de către FANATIK.RO, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a acceptat să comenteze gestul fostului său fotbalist. Mai mult, finanțatorul vicecampionilor ne-a oferit detalii și despre salariul jucătorului de la Iași și ne-a spus că datorită lui mijlocașul albanez a ajuns să câștige banii pe care îi are acum pe lună la echipa din Moldova,

“Eu unul nu am văzut imaginile cu Qaka. Dar dacă el a înjurat echipa noastră, ținând cont că l-am luat de la Iași de la 3.000 de euro pe lună și i-am făcut salariu la noi la echipă 10.000 de euro, atunci înseamnă că atât îl duce capul pe acest jucător. Și chiar nu îmi pare rău că am scăpat de el. Unde mai voia să joace la noi? Nu vedea că sunt trei pe post? Voia să stea prin tribune? Dar să zică mersi, că dacă câștigă acum 10.000 de euro pe lună, atunci câștigă banii ăștia datorită mie. Eu i-am făcut la Steaua 10.000 pe lună, iar cei de la Iași îi plătesc tot 10.000 pe lună fără ajutorul meu. Dacă cei de la iași nu îi dădeau 10.000 de euro pe lună,atunci Qaka nu voia să plece de la noi. Ăsta e caracterul lui și nu vreau să îmi stric ziua cu unul ca Qaka”, a încheiat Becali.

Gigi Becali, prima reacție după ce Qaka a înjurat FCSB. Fotbalistul albanez in fata suporterilor din Copou
 Gigi Becali, prima reacție după ce Qaka a înjurat FCSB. Fotbalistul surprins când înjură echipa roș-albaștrilor.

Gigi Becali, prima reacție după ce Qaka a înjurat FCSB

După ce a oferit prima declarație după ce Qaka a înjurat FCSB, latifundiarul din Pipera a mai spus pentru FANATIK.RO că de acum o să fie foarte atent cu jucătorii pe care îî mai aduce la echipă. “Nu o să mai vedeți la Steaua jucători care vin la echipă și cred că l-au apucat pe Dumnezeu de picior, Păi eu te aduc de la 3.000 pe lună și îi fac 10.000 de euro, iar tu mă înjuri? O să vedeți voi”, a încheiat Becali.

În momentul în care Qaka a semnat cu FCSB acesta a mărturisit că transferul la echipa lui Gigi Becali este cel mai important pas din cariera lui. “Sunt foarte bucuros că am ajuns la una dintre cele mai bune echipe din România. Este un pas foarte important în cariera mea și sper că nu o să îi dezamăgesc pe cei care au avut încredere în mine”, a spus fotbalistul albanez.

Tags: