Sport

Gigi Becali, prima reacţie după condamnarea lui Cristi Borcea. “Am vorbit cu el! Mai mult de atât nu pot să-i facă!”

08.02.2019 | 16:09
Gigi Becali prima reactie dupa condamnarea lui Cristi Borcea Am vorbit cu el Mai mult de atat nu pot sai faca

Gigi Becali a reacţionat după ce Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. Fostul finanţatorul din “Ştefan cel Mare” s-a predat vineri dimineaţa la ora 06.00la IPJ Ilfov şi a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, dar latifundiarul din Pipera crede că finul său nu va sta foarte mult în spatele gratiilor.

“Asta e situaţia, eu am vorbit aseară cu el. Eu nu credeam că se poate întâmpla aşa ceva pentru că el a fost achitat în primă instanţă. El parcă simţea. Eu i-am spus că nu se poate întâmpla nimic pentru că a fost achitat pe fond”, a spus Gigi Becali, patronul lui FCSB, pentru B1 TV.

Prima reacţie a lui Gigi Becali după condamnarea lui Cristi Borcea la 5 ani de închisoare cu executare

Gigi Becali a comentat şi în legătură cu modul în care Cristi Borcea poate scăpa de pedeapsa de 5 ani de închisoare cu executare şi susţine că finul său va reveni alături de familia lui după 6 luni petrecute în închisoare.

“O să trebuiască să contopească pedepsele şi să rezulte o nouă pedapsă, care, conform legilor, nu poate depăşi zece ani, adică dublul pedepsei de bază de cinci ani, adică cea mai grea. El a făcut cu totul, cu câştig, aproape şase ani, iar din zece ani trebuie să facă şase ani şi opt luni, adică două treimi din pedeapsă. El a făcut vreo şase ani cu câştigul şi recursul compensatoriu, va trebuie să facă maxim şase luni de puşcărie. El acum se duce acolo, contopirea durează o lună-două. O să dea regim deschis direct, o să îl trimită la muncă şi o să facă şase luni şi o să vină acasă. Asta e maxim ce pot să îi facă”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

  • 114 milioane de euro este prejudiciul estimat de DNA în Dosarul Retrocedărilor