Sport

Gigi Becali, prima reacţie după înfrângerea cu Universitatea Craiova: “Un penalty inventat şi o întâmplare!”. Ce spune de şansele la titlu ale FCSB. Exclusiv

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK după înfrângerea suferită de FCSB în faţa Universităţii Craiova, scor 0-2. Latifundiarul nu a fost supărat pe jucători şi consideră că echipa sa are şanse la titlu în continuare.
04.04.2022 | 10:34
Gigi Becali prima reactie dupa infrangerea cu Universitatea Craiova Un penalty inventat si o intamplare Ce spune de sansele la titlu ale FCSB Exclusiv
Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă la Palat. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut pe teren propriu, scor 0-2, cu Universitatea Craiova. A fost un meci dominat de la un capăt la altul de roş-albaştrii, care au ratat ocazii uriaşe. În schimb, Craiova a lovit din penalty şi cu o super execuţie a lui Bic.

Gigi Becali, prima reacţie după înfrângrea cu Universitatea Craiova: “Un penalty inventat şi o întâmplare!”

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit pentru FANATIK despre meci, considerând că echipa lui a fost dezavantajată de arbitraj şi doar ghinionul a făcut ca FCSB să nu câştige un meci în care adversarii nu au ajuns la poartă:

ADVERTISEMENT

“N-au dat două goluri din două ocazii. Au dat un penalty inventat și o întâmplare. Sunt mulțumit de cum au jucat băieții. Șansele la titlu nu s-au dus. Așa a vrut Dumnezeu. Cum a vrut Dumnezeu ieri, poate vrea și azi. Sunt cinci puncte. A bătut CFR Cluj pe Argeș?

“Se poate întâmpla să facă Dumnezeu ca CFR să le piardă pe toate șapte meciurile”

Se poate întâmpla să facă Dumnezeu ca CFR să le piardă pe toate șapte meciurile. Așa ceva… Universitatea Craiova n-a ajuns la poartă, că n-a ajuns. Până în minutul 45 acolo, unde a fost inventat penalty-ul ăla. Cristea dă în minge, o respinge în piciorul lui Ivan. 

ADVERTISEMENT

N-are nicio legătură și nu contează. Chiar dacă ar fi penalty, ei n-au ajuns în careu. Asta este situația”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

CFR Cluj se poate desprinde la 8 puncte faţă de rivali!

FCSB rămâne la cinci puncte de CFR Cluj în clasament, însă echipa lui Dan Petrescu urmează să joace luni seara meciul cu FC Argeş. Distanţa poate creşte la 8 puncte în favoarea clujenilor, cu şase etape înainte de final.

ADVERTISEMENT

Roş-albaştrii vor evolua împotriva celor de la FC Voluntari etapa viitoare, în timp ce Universitatea Craiova primeşte vizita celor de la CFR Cluj pe “Ion Oblemenco”. Poate fi meciul care să le mai aducă un licăr de speranţă în lupta la titlu celor de la FCSB.

FCSB, emoţii şi pentru locul doi! Universitatea Craiova poate veni la patru puncte

După această înfrângere, FCSB are emoţii pentru locul doi, Universitatea Craiova venind la patru puncte de echipa lui Toni Petrea. Miza este una importantă, poziţia secundă asigurând prezenţa în Conference League.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gigi Becali nu a câştigat niciodată campionatul în acest format. FCSB a luat ultima dată titlul în 2015, iar de atunci a încheiat de 5 ori pe locul doi, singurul sezon în care nu a încheiat pe podium fiind 2019-2020.

  • 5 intervenţii a avut Pigliacelli în FCSB – U Craiova 0-2 
  • 3 şuturi pe poartă a avut Universitatea Craiova, reuşind să marcheze două goluri

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Voluntari: 3,40 este cota pentru „X solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT