Fotbal intern

Gigi Becali, prima reacţie după suspendarea Ligii 1: “Mai contează fotbalul acum? Contează sănătatea oamenilor! Sunt de acord cu FRF”. EXCLUSIV

12.03.2020 | 14:17
Gigi Becali prima reactie dupa suspendarea Ligii 1 Mai conteaza fotbalul acum Conteaza sanatatea oamenilor Sunt de acord cu FRF EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FRF a anunţat că suspendă toate competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României până pe data de 31 martie. Astfel, Casa Pariurilor Liga 1 nu va mai programa meciuri, iar derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB de duminică va fi amânat. 

Gigi Becali, prima reacţie după suspendarea Ligii 1: “Cu sănătatea oamenilor nu te joci!”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a comentat pentru FANATIK decizia FRF de a suspenda competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României: “Sunt de acord. Cu sănătatea oamenilor nu te joci. Mai contează fotbalul acum? Contează sănătatea oamenilor.

ADVERTISEMENT

Ştiu că am zis că ar trebui să jucăm, dar cei de la FRF probabil că au specialişti care au calculat riscurile şi aşa au decis că trebuie să suspende. Ce, eu sunt expert în lucruri de genul ăsta? Nu pot să mă bag. Asta au decis, asta facem. Să sperăm că lucrurile o să fie bune”, a fost reacţia lui Gigi Becali pentru FANATIK.

În urma deciziei FRF, nu se va mai juca fotbal la nivel organizat în România, competiţiile suspendate fiind: Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal şi Liga 2 Futsal.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută s-a luat decizia ca meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 să se dispute cu porţile închise. Astfel, derby-ul FCSB – U Craiova, încheiat 4-1, s-a disputat fără fani pe Arena Naţională. La fel ca şi celelalte meciuri ale etapei începând de duminică, 8 martie.

“FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate”

FRF a menţionat că a luat această decizie pentru a-i proteja pe jucătorii şi oamenii din staff-ul tehnic al echipelor: “Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porțile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor și a personalului de specialitate”.

ADVERTISEMENT

Însă nu tot fotbalul românesc este de acord cu decizia celor de la FRF. Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a declarat că nu crede că era cazul ca meciurile să se întrerupă: “Ce să mai facem acum, au hotărât și suspendarea meciurilor.

Federația face ce vrea, decid ei de capul lor. Prima oară au hotărât să jucăm cu doi fotbaliști U21, acum au decis suspendarea meciurilor, ce să mai zici”, a spus Cârţu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De altfel, FANATIK a fost prima publicaţie din România care a scris despre pericolul de a fi suspendată competiţia internă din cauza coronavirusului. Pe 2 martie, FANATIK a informat despre planul pe care FRF, LPF şi televiziunile l-au discutat în cazul în care Casa Pariurilor Liga 1 s-ar fi suspendat. ( VEZI DETALII AICI)

  • 31 martie este data la care expiră suspendarea competiţiilor dictate de FRF
  • 2 etape din play-off şi play-out s-au disputat în Casa Pariurilor Liga 1

 

ADVERTISEMENT