Sport

Gigi Becali, prima reacție după Virtus – FCSB 1-7: “A fost un meci de antrenament, dar nu orice echipă îi dădea 7”

Gigi Becali a oferit o primă reacție după victoria celor de la FCSB cu Virtus. Patronul campioanei României s-a arătat încântat de prestația echipei sale.
10.07.2024 | 00:38
Gigi Becali prima reactie dupa Virtus  FCSB 17 A fost un meci de antrenament dar nu orice echipa ii dadea 7
Gigi Becali, după Virtus - FCSB, scor 1-7. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Virtus – FCSB s-a terminat 1-7, iar Gigi Becali a fost încântat de prestația echipei sale. Patronul “roș-albaștrilor” a mai atins și alte subiecte interesante după victoria campioanei României din primul tur preliminar al Champions League.

Gigi Becali, prima reacție după Virtus – FCSB 1-7: “A fost un meci de antrenament, dar nu orice echipă îi dădea 7”

Gigi Becali nu a avut emoții pentru primul tur preliminar din Champions League, unde FCSB a câștigat duelul cu Virtus, scor 7-1. Elevii lui Elias Charalambous au făcut spectacol în San Marino, iar golul primit a fost doar un moment de neatenție pentru campioana României.

ADVERTISEMENT

În cadrul reacției patronului de la FCSB, acesta a readus în discuție problema sa cu regula U21 impunsă de FRF. Pe lângă acest lucru, Becali a mai vorbit și despre 11-le ideal al echipei sale.

“Eu n-am obligația să-i ajut pe Daniel Pancu sau pe Burleanu. Nu mi-am propus asta în viața mea. Eu acum trebuie să joc cu Musi în stânga.

ADVERTISEMENT

Cu Maccabi Tel Aviv o să joc cu Băluță. Rotația o s-o fac în grupele Champions League. O să joace în preliminarii cea mai bună echipă, iar în campionat nu e problemă.

Voiam astea trei meciuri să-mi formez echipa. Am văzut jucătorii, mi-am dat seama despre ce e vorba. Am făcut primul 11 ideal. Nu vi-l spun, că nu e corect. Ei nu trebuie să știe care e 11-le ideal.

ADVERTISEMENT

A fost un meci de antrenament, dar nu orice echipă îi dădea 7. Ca să-i dai 7 trebuie să o desfaci, să joci combinativ, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

“Măcar acum după 7-1 nu mai speră nimeni”

Înainte de meciul Virtus – FCSB, Radu Naum a punctat și scenariul în care campioana din San Marino ar putea să iasă cu capul sus din acest tur preliminar al Champions League. În urma acestui lucru, Gigi Becali nu a fost prea fericit cu declarația jurnalistului și a oferit o reacție la adresa acestuia.

ADVERTISEMENT

“Naum, de exemplu, înaintea ta spunea că dacă există vreun scenariu… Măcar acum după 7-1 nu mai speră nimeni. Naum poate zice altceva. Să spună că dacă se lasă pe tânjeală?”, a mai spus Becali.

ADVERTISEMENT
1,65 este cota Betano pentru „1 solist” la FCSB - U Cluj