Fotbal intern

Prima zi de LIBERTATE a lui Gigi! A plîns în BRAŢELE mamei ACASĂ

GIGI BECALI. Finanţatorul roş-albaştrilor a părăsit condiţionat arestul de la Penitenciarul Poarta Albă şi a mărturisit apropiaţilor că în cel mai scurt timp, dacă i se va da voie, îl va...
04.04.2015 | 00:05
Prima zi de LIBERTATE a lui Gigi A plins in BRATELE mamei ACASA

GIGI BECALI. Finanţatorul roş-albaştrilor a părăsit condiţionat arestul de la Penitenciarul Poarta Albă şi a mărturisit apropiaţilor că în cel mai scurt timp, dacă i se va da voie, îl va vizita pe Jean Pădureanu la penitenciarul de la Jilava. În caz contrar latifundiarul din Piepera va trimite un apropiat cu pachet la fostul conducător al Gloriei Bistriţa,

GIGI BECALI. În sfîrşit, familia lui Gigi Becali a primit vestea cea mare. După aproximativ doi ani de închisoare, patronul Stelei a fost eliberat condiţionat în cursul zilei de vineri. Aşteptat în faţa penitenciarului Poarta Albă latifundiarul din Pipera a avut un dialog cu jurnaliştii aproximativ 50 de minute.

“Voi fi alt Gigi Becali”

“Vreau să împlinesc dreptatea Domnului! Vreau să mă împac cu toţi oamenii pe care i-am supărat! Voi fi alt Gigi Becali. Uitaţi-l pe Gigi din 2013. În ultimul timp am avut alt sentiment. Nu mai vreau răul nimănui, mă rog şi pentru duşmani! Sînt unii care mi-au făcut rău, dar eu le cer iertare şi lor! Am greşit şi eu, l-am atacat pe preşedintele ţării! Cine eram eu?

UNDE SE JOACĂ FINALA CUPEI ROM NIEI

 

Nu mă mai interesează viaţa publică! Îmi dă ceva? La judecata de apoi vreau să pun în balanţă numai lucruri bune. Aţi văzut că i-am bătut din puşcării? La fotbal… Dumnezeu i-a bătut! Am glumit şi euSă mă ierte fetele mele şi nevasta mea că stau cu voi aici.  Dar vreau să îi rog pe toţi jurnaliştii să mă lase în pace. Nu voi intra la nicio televiziune şi nu voi merge în nici un studio TV. Nu mă mai aşteptaţi în faţa porţii, că nu o să mai vorbesc. Nu o să mai dau nici bani la cerşetori. Voi face spitale şi biserici “, a sunat confesiunea lui Gigi Becali, chiar în faţa arestului de la Poarta Albă.

VIDEO FABULOS! Prima PARODIE după ELIBERAREA lui Gigi Becali

După două ore de libertate, Gigi Becali a ajuns la Poliţie

GIGI BECALI. Astfel, după ce a terminat de vorbit cu jurnaliştii, Gigi Becali s-a urcat în maşină şi a plecat acasă. Însă, în drum spre locuinţa din Pipera acesta a fost nevoit să oprească  la secţia de Poliţie de care aparţine pentru a prezenta documentele eliberării condiţionate şi pentru a stabili cu oamenii legii regulile pe care trebuie să le îndeplinească în perioada următoare. Mai mult, după ce a ieşit din secţia de poliţie, patronul Stelei s-a ţinut de cuvînt şi nu a mai discutat cu jurnaliştii care îl aşteptat afară. “Nu vă e ruşine? Lăsaţi-mă în pace!“, a fost replica tăioasă a lui Becali.

Mama şi familia l-au aşteptat cu braţele deschise

GIGI BECALI. Ajuns în Pipera, Gigi Becali a ţinut să oprească şi la barul din apropierea locuinţei sale, acolo unde i-a salutat pe vecinii şi prietenii săi care îl aşteptau.  Apoi a ajuns acasă unde Gigi şi-a luat toată familia în braţe, neputînd să îşi stăpînească lacrimile. “Toată familia a plîns de bucurie! Toată această perioadă a fost una groaznică pentru familia lui Gigi”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO

SIMONA HALEP. Urmează DUELUL cu Şarapova! O DEPĂŞEŞTE?

“Vreau să îl ajut pe nea Jean. Moare în închisoare”

GIGI BECALI. Totodată surse din anturajul patronului Stelei au dezvăluit pentru FANATIK.RO că în cursul serii de vineri Gigi Becali le-a dezvăluit apropiaţilor că va încerca să îl viziteze şi pe Jean Pădureanu la închisoarea de la Jilava pentru a-i asigura acestuia medicamentele şi strictul necesar.

“Vreau să ajung cît pot de repede la nea Jean. Omul ăsta moare în închisoare. Eu ştiu cît de greu este la Jilava. Luaţi voi legătura cu familia lui, că nea Jean este din ce în ce mi rău, le-a transmis Becali oamenilor săi de încredere.