Fotbal intern

Gigi Becali, primele contre cu Mihai Teja după remiza cu CFR Cluj! „Eu cred că e și o chestiune de antrenament”

15.04.2019 | 12:11
Gigi Becali primele contre cu Mihai Teja dupa remiza cu CFR Cluj Eu cred ca e si o chestiune de antrenament

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali a avut primele contre cu Mihai Teja după remiza cu CFR Cluj! Latifundiarul din Pipera nu este mulțumit de prestația echipei și a precizat că este posibil să fie și o problemă cu felul în care se fac antrenamentele. Becali ar vrea ca pregătirea să fie realizată „la milimetru” în așa fel încât la ora meciului jucătorii să fie în cea mai bună formă.

Gigi Becali, primele contre cu Mihai Teja după remiza cu CFR Cluj!

„Nu e vorba că e CFR puternică, este, e adevărat, dar noi nu am jucat în viteză aseară. Puteam să și mâncăm și bătaie, dar n-am jucat în viteză, eram adormiți, nu știu de ce. Eu cred, nu știu, să mă ierte, eu cred că e și chestiune de antrenament. Când s-a făcut pregătirea, eu cred că pregătirea la jucători trebuie făcută adecvat, nu știu cum. Trebuie milimetric, totul la secundă, ca la ora meciului să aibă potență mare. Nu neapărat pregătirea de iarnă. Mă refer la pregătirea de săptămâna asta”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Patronul roș albaștrilor a tras și un semnal de alarmă. Omul cu banii nu înțelege de ce echipa joacă bine într-o etapă, apoi totul se prăbușește în runda următoare. „Eu nu îmi fac probleme, noi dacă le-am câștiga toate cele 5 meciuri, sută la sută suntem campioni, că ei se mai încurcă, dar noi le câștigăm, avem noi forță să le câștigăm? Eu din ce înțeleg, câteodată zic, băi, ce e cu fotbalul ăsta, nu îl înțelege nimeni. De ce să joci cu Craiova așa și cu CFR așa? De ce să dormi pe teren și altădată să alergi? Înseamnă că sunt și alte elemente, alți parametri care nu funcționează”, a mai declarat Becali 

Gigi Becali, primele contre cu Mihai Teja după remiza cu CFR Cluj! Gigi Becali la conferinta de presa a prezentarii noului antrenor al FCSB, desfasurata la Palatul din Aleea Alexandru din Bucuresti, marti 27 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Gigi Becali ar vrea ca jucătorii să fie în formă sută la sută la ora partidei

CFR – Sepsi, care pe care

Dacă în trecut Gigi Becali a lansat câteva acuze asupra partidei CFR – Sepsi, de data aceasta patronul roș albaștrilor s-a răzgândit. „Sută la sută CFR va juca pe bune, știți de ce? Sepsi are ură cu ei, că vor ei să fie primii, e acolo și antrenorul, e oltean, orgolios. Cu Viitorul și cu Craiova nu îi interesează de FCSB îi interesează de pielea lor. Ar fi o nenoricire, un dezastru, ei luptă pentru a evita un dezastru, vor să joace în Europa. M-am mai interesat și am înțeles că de fapt nu e prietenie între ei și că Sepsi vrea să fie echipa ungurească, nu CFR.

Ultima etapă e Craiova – Viitorul și se poate întâmpla orice. Sunt convins pentru că noi valoare avem, acum e cuțitul la os, când dăm drumul la toate motoarele, aseară a fost vorba și de teamă. Cu Viitorul nu avem teamă, nu avem cum să ne fie teamă de copii de 17 ani, că dacă avem teamă ne lăsăm de fotbal. A fost un accident, nu se va mai întâmnpla. Nu cred că o să aibă el Ianis plăcerea asta să mai danseze Pampreoea. O să dansăm noi de data asta”, a mai zis Becali.

  • 2 este locul pe care îl ocupă FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano