Sport

Gigi Becali, primele critici pentru Nicolae Dică: “Am ce să îi reproşez. E şi vina lui!”. Exclusiv

FCSB a pierdut cu 0-5 în faţa lui Silkeborg şi de tirul lui Gigi Becali nu a scăpat nici antrenorul Nicolae Dică. Patronul roş-albaştrilor spune că tehnicianul are o parte de vină.
07.10.2022 | 15:04
Gigi Becali primele critici pentru Nicolae Dica Am ce sa ii reprosez E si vina lui Exclusiv
Gigi Becali, primele critici pentru Nicolae Dică: "Am ce să îi reproşez. E şi vina lui!". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a fost umilită cu 0-5 în Danemarca, de Silkeborg. Nicolae Dică a lăsat şapte titulari acasă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, iar efectele au fost dezastruoase, echipa suferind una dintre cele mai dure înfrângeri din Europa.

Gigi Becali, primele critici pentru Nicolae Dică: “Am ce să îi reproşez. E şi vina lui!”

Gigi Becali a pus tunurile pe jucători după acest eşec drastic, însă de această dată nici antrenorul Nicolae Dică nu a scăpat. Patronul FCSB s-a ferit să îl critice pe tehnician de când a revenit la echipă, însă de această dată a spus că are şi “Dicanul” o parte de vină:

ADVERTISEMENT

“Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine. 

Noi ne-am sfătuit. Nu i-am transferat eu singur (n.r. pe jucători). Ne-am sfătuit şi am fost de acord. În orice situaţie, trebuia să facem asta. Noi la ora asta nu suntem în play-off. Asta este marea noastră problemă”, a spus Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FCSB şi-a menajat o parte dintre titulari pentru meciul de duminică, de pe “Ilie Oană”, cu Petrolul Ploieşti. Obiectivul primordial al roş-albaştrilor este accederea în play-off, iar din acest motiv oficialii echipei au decis să sacrifice Conference League.

Ultraşii de la Peluza Nord merg în cantonament peste jucători: “Şi-au bătut joc de suporteri!”

Strategia s-a dovedit una falimentară şi a stârnit furia suporterilor. Peluza Nord i-a acuzat pe jucători că şi-au bătut joc de fotbal în Danemarca şi, din informaţiile FANATIK, sâmbătă vor merge în cantonamentul din Berceni peste ei:

ADVERTISEMENT

“Să le fie rușine pentru ceea ce au făcut. De asta a început și lumea să strige pe stadion “Ruşine să vă fie!” pentru că la fiecare meci suntem mii, zeci de mii de suporteri peste tot. Şi aici, în Danemarca, am fost peste 1500 de oameni. Şi la tribuna 1, şi în peluză.

Ce au arătat? Nu au arătat nimic, şi-au bătut joc de suporteri şi văd că în continuare îşi bat joc de suporteri. Nu ştiu cât vom mai rezista, am fost tot timpul lângă ei”, a spus liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali schimbă strategia pentru returul cu Silkeborg şi anunţă că în teren va intra cel mai bun “11” pe care FCSB îl are la dispoziţie. Meciul este programat joi, de la ora 22:00.

  • 5.000.000 de euro a plătit Gigi Becali pe transferuri în această vară
  • 8 goluri a încasat FCSB în primele trei meciuri din Conference League

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT