Sport

Gigi Becali, primele critici pentru Octavian Popescu după meciul U Craiova – FCSB: ”Parcă nu mai are vigoarea aia a lui”

Octavian Popescu a făcut un joc modest în meciul U Craiova - FCSB, iar Gigi Becali nu a ezitat să-l critice deși crede în continuare că este un fotbalist fabulos.
09.05.2022 | 14:37
Gigi Becali primele critici pentru Octavian Popescu dupa meciul U Craiova  FCSB Parca nu mai are vigoarea aia a lui
Octavian Popescu a făcut un joc modest în meciul U Craiova - FCSB, iar Gigi Becali nu a ezitat să-l critice deși crede în continuare că este un fotbalist fabulos. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB a mărturisit în urmă cu ceva vreme că nu are deocamdată nicio ofertă pentru ”perla” sa, dar a dezvăluit că nu-i va da drumul pentru o sumă mai mică de 50.000.000 de euro.

Octavian Popescu, criticat de Gigi Becali pentru evoluția din U Craiova – FCSB

Deși fericit că FCSB s-a impus pe terenul Universității Craiova, Gigi Becali nu a ratat ocazia să-l critice pe Octavian Popescu pentru prestația mediocră din derby, însă și-a arătat în continuare susținerea pentru vedeta sa.

ADVERTISEMENT

”A avut o evoluție foarte slabă aseară, nu știu, parcă nu mai are vigoarea aia a lui. Nu există anti-Tavi, nu există pentru el, nu a fost el în formă, dar jucătorii de geniu nu au.

Nu ați văzut de Messi se spunea să ia măsuri și spunea un antrenor mare: ‘Pentru Messi nu există antidot, nu ai ce să îi faci’, așa și lui Tavi, nu ai ce să îi faci.

ADVERTISEMENT

Că spunea Cârțu că dublaj, ce dublaj, mă? Că într-un dribling îi driblează pe amândoi și dă gol. Aseară nu a fost în apele lui. Dacă el nu merge și echipa gâfâie. Dacă rezolvă jocul, cum să nu beneficieze de susținere? Dacă mai aveam un Tavi și pe dreapta, vai de capul meu”, a declarat Becali, la Pro Arena.

Unde trebuie să mai lucreze puștiul minune de la FCSB

La doar 19 ani, Octavian Popescu este deja fotbalistul cel mai popular în Casa Pariurilor Liga 1, iar portughezul Nuno Claro, fost campion al României cu CFR Cluj, l-a comparat cu superstarul Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Urmărit de mai multe cluburi din vestul Europei, noua ”perlă” a vicecampioanei României a fost vedeta unui articol în presa din Italia, iar jurnaliștii l-au comparat cu Adrian Mutu, fotbalistul român care a făcut carieră în Serie A.

Fostul antrenor Ioan Andone susține că îl apreciază foarte mult pe Octavian Popescu, însă, în același timp, îi atrage atenția vedetei FCSB-ului la faptul că trebuie să-și îmbunătățească jocul ofensiv și cel aerian.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Tavi Popescu a marcat nouă goluri și a oferit cinci assist-uri. Pentru evoluțiile sale, fotbalistul pentru care Gigi Becali vrea 50 de milioane de euro a bifat și primele două selecții în naționala de seniori, în amicalele cu Grecia și Israel.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,87 este cota pentru „total goluri: 3-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT