Sport

Gigi Becali, primele declarații după CFR Cluj – FCSB 0-1. ”Nu am mai văzut așa vijelie de joc. Nici la Barcelona!” Video

Victoria obținută în meciul CFR Cluj - FCSB 0-1 l-a mulțumit pe Gigi Becali și acesta a cerut ca echipa sa să fie lăsată să se pregătească de Liga Campionilor.
06.02.2023 | 12:31
Gigi Becali primele declaratii dupa CFR Cluj  FCSB 01 Nu am mai vazut asa vijelie de joc Nici la Barcelona Video
Victoria obținută în meciul CFR Cluj - FCSB 0-1 l-a mulțumit pe Gigi Becali și acesta a cerut ca echipa sa să fie lăsată să se pregătească de Liga Campionilor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au impus cu un gol marcat în finalul jocului de Malcom Edjouma și s-au apropiat la 6 puncte de ardeleni.

Gigi Becali, euforic după victoria din derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI au fost prezentat declarațiile făcute de Gigi Becali după succesul din partida CFR Cluj – FCSB 0-1, iar finanțatorul vicecampioanei României a fost extaziat de jocul formației sale.

ADVERTISEMENT

”Nu e vorba că s-a strâns lupta. Noi, dacă jucăm așa, ne gândim să ne lăsați în pace, să ne pregătim de Liga Campionilor. Nu le-am dat nicio șansă celor de la CFR Cluj. Am fost doar noi pe teren, mai ales în prima repriză.

Dacă jucăm așa, vă rog să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor. Golul nostru a venit ca urmare a jocului nostru. Nu ați văzut că nu s-a schimbat nimic? Nu aveai ce să schimbi. Ce să schimbi? Când joacă echipa perfect, nu ai ce să schimbi”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dorința lui Becali la Farul – Universitatea Craiova

Finanțatorul vicecampioanei României s-a arătat încântat de viteza de joc a elevilor lui Mihai Pintilii în derby-ul de la Cluj. De asemenea, el a anunțat ce rezultat își dorește la întâlnirea Farul – Universitatea Craiova, care încheie etapa a 24-a din SuperLiga.

”Nu am văzut așa vijelie de joc. Am jucat din prima. Pac, pac, pac, pase din prima. Asemenea vijelie nu am văzut. Nu am jucat niciodată. Nici Barcelona nu juca în asemenea viteză. Meciul mi-a dat curaj.

ADVERTISEMENT

Cu un asemenea joc, nu ne poate sta nimeni în cale. În prima repriză, CFR Cluj nu a contat pe teren. CFR-ul a avut două ocazii. Una din unghi, iar la cealaltă ocazie, Yeboah nu a avut loc. Era o poziție grea, nu putea să marcheze”, a spus Gigi Becali.

”La Farul – CSU Craiova vreau să fie egal. Ambele echipe ar pierde puncte”, este dorința pe care și-a pus-o omul de afaceri pentru meciul programat să se joace luni, 6 februarie, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,88 este cota pentru „ambele marchează” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: