Fotbal intern

Gigi Becali primește o avere din sponsorizări. “4.000.000 de euro pe an! Numai de pe tricou iau 3 milioane!”

27.09.2019 | 08:32
Gigi Becali într-o conferință de presă susținută la palat. FCSB primește o avere din sponsorizări. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali a dezvăluit că primește o avere din sponsorizări. Latifundiarul din Pipera încasează o sumă uriașă de la firmele pe care le promovează FCSB-ului, iar acesta susține că an de an îi intră în cont cel puțin patru milioane de euro, dintre care 3 doar din faptul că pe tricoul roș-albaștrilor au fost scrise numele unor firme.

Gigi Becali primește o avere din sponsorizări

Cea mai mare sumă este încasată de Gigi Becali de la sponsorul principal de pe echipamentul de joc. City Insurance virează în conturile FCSB-ului în fiecare an 1,5 milioane de euro. Pe locul doi se află Betano care plătește 1 milion de euro pentru ca numele firmei să apară pe spatele tricourilor.

“Eu încasez patru milioane de euro pe an, doar de la sponsori. Numai de pe tricou iau trei milioane. 1.000.000 de euro de la Betano ca să le trec numele pe spate. 1.500.000 de euro iau de la City Insurance cei de pe fața tricoului, încă 500.000 de la ceilalți. Plus că mai iau în jur de 1.000.000 de la restul”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Florin Tănase în meciul Metaloglobus - FCSB din Cupa României. Sursă foto: sportpictures.eu
Florin Tănase în meciul Metaloglobus – FCSB din Cupa României. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali, un nou atac la adresa celor de la CSA Steaua. “Ce produc ei? 20.000 de euro pe an?”

Gigi Becali a comentat și în legătură cu scandalul pe care îl are cu CSA Steaua și susține că nu le va plăti oficialilor echipei din Liga 4 nici măcar 300.000 de euro, după ce Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a anunțat că este dispus să negocieze împăcarea dintre cele două părți și latifundiarul din Pipera să plătească 3.000.000 de euro.

“Nu 3.000.000, nu le dau niciun leu, nici 300.000 nu dau, pentru ce să dau? Ce nevoie am eu de ei? Să le dea el (n.r – Dumitru Dragomir), dacă vrea. Pentru ce-mi trebuie mie numele? Ce produc ei, 20.000 pe an? Brandul e ăla care produce. Brandul sunt eu, brandul e FCSB. Câţi bani produc ei? Brandul e Becali, mie nu-mi trebuie ei. Eu produc bani. Păi lumea ştie că FCSB e Steaua. Cei care au acum 27-28-29 de ani au crescut cu mine, eu sunt brandul. Eu am făcut performanţă cu Steaua, cu FCSB”a mai spus Becali.