Fotbal intern

Gigi Becali primește un fundaș central de la prietenul Iftime de la FC Botoșani. „Ia-l, e liber de contract!”

21.06.2020 | 11:31
Gigi Becali primeste un fundas central de la prietenul Iftime de la FC Botosani Ial e liber de contract
ADVERTISEMENT

FCSB are o situație extrem de delicată în ceea ce privește apărarea, după ce Bogdan Planic a părăsit echipa la câteva zile după partida de la Cluj, iar Dragoș Nedelcu, Lucian Filip, Soiledis, Iulian Cristea și Panțâru sunt toți accidentați, primii doi pe o perioadă destul de lungă.

În acest fel Bogdan Vintilă mai are la dispoziție practic un singur fundaș central, pe Miron, lângă care trebuie să improvizeze cu un jucător de la echipa de tineret. Ținând cont  că și mijlocașul Oaidă și atacantul Florinel Coman vor lipsi și ei cel puțin o lună, misiunea lui Vintilă va fi foarte grea, mai ales că are la dospoziție doar puștii de la echipa a doua și l-a rechemat de avarie pe Adi Popa.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții patronul Botoșanilor, și ea prezentă în play-off, o premieră pentru clubul moldav, e gata să își ajute din nou prietenul. Dar nu vânzându-i-l pe Andrei Chindriș, internaționalul de tineret.

Valeriu Iftime i-l dă gratis lui Gigi Becali pe Alin Șeroni

Valeriu Iftime i-l dă gratis lui Gigi Becali pe Alin Șeroni, fotbalist care a ajuns la Botoșani în iarnă, de la Dunărea Călărași, a jucat 11 meciuri, dar devine liber de contract. Șeroni, care are un CV bogat la 33 de ani (Poli Timișoara, UTA, Bihor Oradea, Brașov, Viitorul, Călărași).

ADVERTISEMENT

„De asta în săptămâna Paştelui domnul Becali voia să îl aducă pe Chindriş. Mirosea că o să rămână fără niciun fundaş central. Dar e liber Şeroni. I-l dau mâine pe Şeroni dacă vrea.” – a spus la Telekom Sport patronul Botoșanilor.

Valeriu Iftime rămâne fan FCSB

Care este convinscă și așa, cu problemele serioase de lot pe care le are, FCSB tot se va descurca, după felul în care a jucat la Cluj, unde trebuia să câștige.

ADVERTISEMENT

“FCSB, fiţi fără grijă, nu moare atât de uşor! O să bată Gazul. Doar noi o batem. În rest, bate tot! FCSB nu e o echipă slabă, dacă i-au plecat doi jucători. Sunt alţii.

Singurul fundaș central apt din lotul FCSB e tot de la Botoșani

Miron nu e acolo? E considerat cel mai bun fundaş central la FCSB. La Cluj au avut ghinion cu un super portar. Să iei gol fără nicio ocazie de gol pentru cei de la Cluj… FCSB a avut cinci ocazii şi putea să bată Clujul”.

ADVERTISEMENT

La acest moment, după ce CFR Cluj a reușit să câștige la Botoșani și Craiova a învins pe Astra FCSB a căzut pe locul 3. Șansa echipei patronate de Gigi Becali este că Astra și Gaz Metan nu contează pentru locurile europene, având interdicție de participare de la UEFA.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 1,70 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT