Fotbal intern

Gigi Becali primește vești bune despre Florinel Coman: „Se pot relua negocierile!”

25.05.2020 | 21:14
Gigi Becali primeste vesti bune despre Florinel Coman Se pot relua negocierile
ADVERTISEMENT

Liță Dumitru este în prezent implicat într-o firmă de agenți de jucători din SUA și crede că Florinel Coman încă mai poate ajunge în MLS la Orlando City.

Florinel Coman încă mai poate ajunge la Orlando City

Florinel Coman este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB și în acest sezon, iar acesta a avut o ofertă concretă din MLS de la Orlando, dar care nu s-a materializat.

ADVERTISEMENT

Liță Dumitru crede că mijlocașul FCSB-ului încă mai poate ajunge la Orlando City și crede că negocierile dintre cluburi se pot relua: Când începe fotbalul, există posibilitatea ca americanii să reia negocierile pentru Florinel Coman.

Am discutat și cu alți președinți de cluburi, sunt șanse mari să ne putem dezvolta, să facem o platformă, să putem aduce fotbaliști buni din România”.

ADVERTISEMENT

„Alex Mitriță este apreciat la New York, a făcut o figură frumoasă, a ajutat mult la modul în care sunt priviți fotbaliștii români aici.

Florinel Coman a făcut o impresie frumoasă agentului care a venit în România să îl urmărească. Vrem să ajutăm fotbaliștii din România”, a spus Liță Dumitru la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre ofertele lui Florinel Coman

Giovanni Becali a vorbit despre ofertele pe care le-a primit FCSB pentru Florinel Coman și a explicat de ce nu s-a mai produs transferul în SUA al mijlocașului:

„Nu s-au împotmolit negocierile. Pur și simplu FCSB nu a acceptat oferta, iar din SUA, FCSB a vorbit prin Liță Dumitru, cu cineva pe care-l cunoaște el, dar eu îl știu pe șeful la scouteri, de acolo, a venit la București, la mine, la Cluj, la birou.

ADVERTISEMENT

A stat Coman cu el, au vorbit, i-au zis că-l urmăresc de un an, au văzut că e brazilian de-al lor. Și ăia au zis da, să ne facă FCSB ofertă.

Gigi a făcut ofertă de 9 mil de euro și 40% din vânzarea următoare și jucătorul în jur de 1 milion, ori de euro, ori de dolari.

I-am zis lui Gigi că e greu să mai accepte. Știam că e și chestia asta cu pandemia. Ei au zis, în primă fază, dacă dau un răspuns repede, dacă nu, au și alte variante”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT