Fotbal intern

Gigi Becali, primul vinovat pentru criza de la FCSB! ”Schimbări dictate. Echipa e purtată la ghilotină!” Exclusiv

17.02.2021 | 23:33
Gigi Becali primul vinovat pentru criza de la FCSB Schimbari dictate Echipa e purtata la ghilotina Exclusiv
Gigi Becali. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns la trei eșecuri consecutive, iar editorialistul FANATIK, Cornel Dinu a interpretat în maniera-i proprie momentul greu al echipei finanțate de Gigi Becali.

Seria rezultatelor negative a început la meciul cu Academica Clinceni, echipă a cărei ascensiune în elita fotbalului intern s-a bazat tocmai pe ”parteneriatul” cu FCSB.

ADVERTISEMENT

În timp, locul jucătorilor împrumutați de roș-albaștrii la micuța grupare ilfoveană a fost luat de fotbaliști care au participat activ la ultimele momente de glorie a FCSB: Adi Popa, Florin Gardoș, sau Raul Rusescu fiind exemple vii în acest sens.

Strategul Becali și-a pierdut inspirația

Nu e nici un secret că la FCSB formula de start și schimbările de jucători din timpul meciurilor sunt atributele celui care dă banii.

ADVERTISEMENT

De cele mai multe ori, cel puțin în acest campionat, Becali a nimerit-o cum se spune. Dar ultimele eșecuri îl pun într-o lumină mai puțin favorabilă pe ”antrenorul din umbră”. Ochiul fin al editorialistului FANATIK, Cornel Dinu a sesizat că echipa nu mai are coerență și previzionează un viitor eșec total al roș-albaștrilor.

”FCSB, inițialele fotbalistice ale lui ’Faceți Ce Spune Becali’, surprinzător, a ajuns la trei înfrângeri consecutive cu 1-0. Nu numai că prima distribuție este îndoielnică, pierzându-și coerența prin care cucerea până acum, dar schimbările de la pauză din aceste ultime trei meciuri, dictat sau nu prin taste sau viu grai telefonat, amplifică impresia că echipa e purtată la… ghilotină!”, spune Cornel Dinu, în ultimul editorial FANATIK.

ADVERTISEMENT

Explicațiile decăderii FCSB

Legenda dinamovistă, Cornel Dinu, a punctual strategia celor de la FCSB, a descoperit punctele nevralgice și le-a expus public.

De la cuplul de fundași centrali (Miron-Cristea), la improvizația din banda dreaptă a apărării, unde Ovidiu Popescu își arată limitele ori de câte ori evoluează pe postul cu pricina.

ADVERTISEMENT

Nici de la mijloc în sus FCSB nu mai arată atât de bine de când Becali insistă să mai ”crească” niște cote. Coman nu mai e ”Mbappe”, Tănase și Moruțan prea individualiști, și nici Becali nu mai are argumente să-i motiveze în plus, odată cu plecarea lui Man pe o sumă record, în Italia.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,32 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT