Fotbal intern

Gigi Becali, prins de poliție fără „declarație” la volan. Dialog incredibil cu patronul FCSB

11.04.2020 | 16:23
Gigi Becali prins de politie fara declaratie la volan Dialog incredibil cu patronul FCSB
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a fost oprit în trafic de polițiști, iar latifunduarul din Pipera nu a avut la el declarația pe proprie răspundere, fiind deranjat de intervenția poliției.

Gigi Becali, prins de polițiști și fără declarația pe proprie răspundere

Gigi Becali a fost oprit în trafic de polițiști, însă nu a avut declarația pe proprie răspundere și a fost deranjat atunci când a fost întrebat de act: „Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac?

ADVERTISEMENT

Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici”.

„Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cu să îi spui lui Gigi Becali <<Unde te duci?>>. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Cu toată averea mea vreau să ajut oamenii!”

Gigi Becali a continuat și a mai spus că vrea să doneze o parte din averea sa pentru a ajuta oamenii din România în fața pandemiei de coronavirus: „Am donat şi la Spitalul Balş. Spuneau oamenii că nu mai au unde să să stea. Făceau teste şi stăteau în picioare.

Am dus o sută de scaune şi nu ştiu câte mese şi paturi. Am dat şi 40 de televizoare, telefoane. Am dat vreo 13.000 de euro doar pentru calculatoare şi 20.000 de euro pentru un mare scanner.

ADVERTISEMENT

Fata domnului Adrian Streinu Cercel a făcut o listă cu ce era nevoie”.

„Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia şi nu le puteam primi dacă nu aveam astăzi aprobarea de la Minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie sa ajungă 120.000 de pastile de antidot.

E un medicament pe care l-am plătit. Nu este acreditat de Uniunea Europeana, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul şi îl dau gratuit la Matei Balş.

ADVERTISEMENT

Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toata averea mea, eu vreau să ajut oamenii”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT