Fotbal intern

Gigi Becali, probleme cu banii? “Când voiau un jucător, nu conta suma!”

12.01.2019 | 17:59
Gigi Becali probleme cu banii Cand voiau un jucator nu conta suma

Gabi Balint, fostul jucător al Stelei, a lăsat să se înţeleagă că Gigi Becali, patronul FCSB-ului, ar putea să aibă probleme cu banii şi a explicat de ce. Vicecampioana României a reuşit să bifeze două transferuri până în acest moment, iar Gigi Becali nu a scos niciun ban din buzunar pentru cei doi jucători.

Florentin Matei a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract, iar Iulian Cristea a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Gaz Metan Mediaş şi a ajuns la un acord cu vicecampioana României, dar latifundiarul din Pipera a refuzat să le plătească oficialilor echipei pregătite de Edi Iordănescu mai mult de 100.000 de euro pentru tânărul fundaş central. Astfel, Iulian Cristea va ajunge sub comanda lui Mihai Teja la finalul sezonului 2018 – 2019.

Are Gigi Becali probleme cu banii?

“Se întâmplă ceva la FCSB, pentru că, în momentul în care îşi doreau un jucător, nu conta suma. Văd că acum, în ultimul timp, nu mai merge”, a spus Gabi Balint, fostul jucător al echipei naţionale a României şi al Stelei, pentru Digi Sport TV.

Gabi Balint laudă transferul lui Andrei Cristea la U Craiova

Gabi Balint a vorbit şi despre transferul surprinzător făcut de U Craiova în această iarnă. Andrei Cristea a semnat cu gruparea patronată de Mihai Rotaru, iar Andrei Burlacu şi Florin Gardoş au fost cedaţi sub formă de împrumut la Poli Iaşi. “Pentru Cristea e important transferul, se poate impune. Ce înseamnă, la 34 de ani, să mai beneficiezi de o oportunitate. Koljic va fi greu de înlocuit, dar poate găsi şi alte soluţii, să joace cu două vârfuri şi cu Mitriţă în spatele lor. E un jucător bun”, a mai spus fostul internaţional român.

  • 400 – 500 de milioane de euro avea Gigi Becali în 2018, la fel ca în 2017, conform “Top 300 cei mai bogaţi români”
Tags: