Fotbal intern

Gigi Becali, promisiune pentru Bogdan Vintilă înainte de FCSB – Universitatea Craiova: ”Nu mă mai interesează niciun antrenor din lume. Nici Mourinho” + ”Sigur luăm titlul”

21.12.2019 | 23:53
Gigi Becali promisiune pentru Bogdan Vintila inainte de FCSB  Universitatea Craiova Nu ma mai intereseaza niciun antrenor din lume Nici Mourinho  Sigur luam titlul
ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali i-a făcut o promisiune antrenorului Bogdan Vintilă înainte de meciul FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul etapei a 22-a, ultima din acest an din campionat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 6.50 este cota pentru „1-0 scor corect”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, promisiune pentru Bogdan Vintilă înainte de FCSB – Universitatea Craiova: ”Nu îl dau niciodată afară pe orice loc am fi”

”Dacă îl am pe Vintilă – şi nu o spun de curtoazie, când mă gândesc la Vintilă nu mă mai interesează niciun antrenor din lume. Nici Mourinho. Atât de mult mă încântă”, este promisiunea lui Gigi Becali pentru Bogdan Vintilă înainte de FCSB – Universitatea Craiova.

”Vintilă e primul antrenor care nu va pleca de a Steaua. El, antrenor, el Vintilă, e primul antrenor pe care nu îl dau niciodată afară pe orice loc am fi. Îl iubesc prea mult”, a declarat Becali într-un interviu pentru Look Plus, conform news.ro.

ADVERTISEMENT

”Omul Vintilă pentru mine contează”

”De ce? Are atâta de multă ascultare, în sens duhovnicesc, şi atât înţelept este şi atât de bine mă înţeleg cu el că nici nu cred ca el să vină pe locul trei sau patru sau să nu ia campionatul. Aşa cred, că FCSB ia campionatul”, a mai spus finanțatorul FCSB.

”Este singurul antrenor pe care niciodată nu îl dau afară. Toată viaţa lucrez cu el. 25 de ani. Şi nu mă interesează ce rezultate… Şi dacă e echipa pe ultimul, nu mă interesează. Omul Vintilă pentru mine contează. Până la adânci bătrâneţi lucrez cu el. Eu când o să mor la înmormântarea mea să vină el, antrenor”, a afirmat el.

ADVERTISEMENT

Marcel Bîrsan arbitrează derby-ul

Partida FCSB – Universitatea Craiova, din etapa a 22-a a campionatului României, se va disputa duminică, 22 decembrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Derby-ul rundei va fi arbitrat de Marcel Bîrsan, care va fi ajutat de asistenții Mircea Orbuleţ și Valentin Avram, iar Ionuţ Coza va fi rezervă. Observator de arbitri va fi Alexandru Deaconu, iar Valentin Mateescu va fi observator de joc.

ADVERTISEMENT

Coman, singura dilemă a lui Vintilă

FANATIK a aflat cum va arăta echipa FCSB-ului la meciul cu Universitatea Craiova. Singura dilemă a lui Bogdan Vintilă o reprezintă starea de sănptate a lui Florinel Coman, care este răcit, și care dacă nu va pute ajuca îi va lăsa locul lui Adi Popa.

Așa cum FANATIK a anunțat de pe 26 noiembrie, Bojidar Ciorbadjiski nu a reușit să-l convingă, prin evoluțiile sale, pe Gigi Becali să-i activeze clauza din contractul de împrumut și să facă mutarea permanentă. Bulgarul nu a fost prezent la antrenamentul de sâmbătă și va pleca de la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT