Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Gigi Becali, provocarea anului pentru Edi Iordănescu: „Îi arunc mănușa. Să vedem dacă ești antrenor tare”

Gigi Becali i-a lansat o provocare inedită lui Edi Iordănescu. Patronul campioanei României vrea un amical între FCSB și echipa națională a României.
27.06.2024 | 17:56
Gigi Becali provocarea anului pentru Edi Iordanescu Ii arunc manusa Sa vedem daca esti antrenor tare
Gigi Becali l-a provocat la duel pe Edi Iordănescu. Omul de afaceri vrea un meci amical între FCSB și echipa națională a României. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a lansat o provocare inedită pentru Edi Iordănescu în momentul în care a fost întrebat de performanța naționalei României la EURO 2024. Omul de afaceri vrea să demonstreze că FCSB „e mai tare” decât echipa națională și vrea să pună la cale un meci amical.

Gigi Becali, provocarea anului pentru Edi Iordănescu: „FCSB e mai tare decât echipa națională”

România s-a calificat în „optimile” EURO 2024, după ce a câștigat Grupa E din care au mai făcut parte Belgia, Slovacia și Ucraina. Suporterii naționalei României au făcut spectacol atât pe străzile din Frankfurt, cât și în Piața Universității din București, după performanța istorică de la turneul final.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gigi Becali nu a fost impresionat de reacția suporterilor. Omul de afaceri susține că emulația va fi cu totul alta în momentul în care FCSB va ajunge în grupele Ligii Campionilor. Latifundiarul din Pipera i-a lansat o provocare selecționerului Edi Iordănescu.

„(Vă doriți să scoată FCSB oameni în stradă cum a scos naționala?) Hai să vă spun ceva. Când intrăm noi în UCL, vor ieşi cu adevărat. Nu așa, ce a ieșit acum. FCSB e mai tare decât echipa naţională. E mai tare!

ADVERTISEMENT

„Îi arunc mănușa lui Edi Iordănescu. Să vedem dacă ești mai tare antrenor”

În plus, eu îi arunc mănuşa lui Edi. El să vină cu echipa națională, eu cu FCSB. Să jucăm un meci amical. Hai să vedem dacă ești mai tare antrenor”, a declarat Gigi Becali, în fața Palatului din Aleea Alexandru.

Gigi Becali l-a criticat pe Edi Iordănescu pentru că l-a scos din echipa de start pe Florinel Coman la meciul cu Belgia (0-2), după ce „șeptarul” FCSB-ului fusese titular în România – Ucraina (3-0). De cealaltă parte, Darius Olaru a fost rezervă neutilizată cu Ucraina și Slovacia (1-1), dar a jucat 23 de minute contra Belgiei.

ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu și Adrian Șut, ceilalți fotbaliști pe care FCSB îi dă la echipa națională, au fost rezerve neutilizate în toate cele 3 meciuri din grupă. „Jucătorii mei să rămână la mine, că și așa nu joacă.

Olaru nu joacă. Singurul e Coman, pe care îl bagă pentru că îi este frică. Îi e frică că primește gol. E mare lucru, pentru că puterea şi încrederea se transmite şi la echipele de club.

ADVERTISEMENT

„Eu la ora 22 m-am culcat. Cel mai mult mă emoționează zecile de mii de oameni de pe stadion”

Poate e un punct în care fotbalul românesc începe să se ridice iar. Nu avem încă aşa mari valori, dar poate mai cresc copiii din urmă ceva acum. Cu forţa grupului şi cu Dumnezeu. 

Eu la ora 22 m-am culcat. Cel mai mult mă emoţionează zecile de mii de oameni de pe stadion. Dacă avem 30-35 de mii la meci, înseamnă că am avansat şi noi”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
150 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „România câștigă EURO 2024”