ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi îşi securizează averea. Clauze de reziliere pentru toată lumea!

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 7 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!
Autori: Claudia Mîţoi, Silviu Ghering | 18.01.2018 | 16:27
Gigi îşi securizează averea. Clauze de reziliere pentru toată lumea!

REVOLTĂ ÎN STAFF-UL OLTEAN. Devis Mangia şi-a prelungit contractul cu CS U Craiova, dar patronul Mihai Rotaru i-a impus nişte obiective destul de dificil de îndeplinit şi primele măsuri au declanşat nemulţumiri chiar pe banca tehnică. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI care sunt ţintele oltenilor în acest sezon şi cine este primul nemulţumit plecat deja!

ADVERTISEMENT

CONTRA, START EMOŢII! Încep adevărateşe meciuri, pe puncte, ale selecţionerului României. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI totul despre tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor, noua competiţie UEFA care dă „bilete” la CE 2020!

Gigi Becali pune clauze tuturor jucătorilor din lotul FCSB

BECALI ÎŞI SECURIZEAZĂ FOTBALIŞTII. Patronul „roş-albaştrilor” e hotărât să pună clauze de reziliere tuturor jucătorilor din lot. De la suta de milioane a lui Man şi Coman până la sute de mii pentru fundaşi şi jucătorii… împrunutaţi la alte echipe! Detalii în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

N-AU JUCAT FOTBAL PENTRU BANI. În lumea plină de „lovele” a sportului-rege există şi vedete care n-au urmărit numai să facă averi, ci artă pentru artă, având în spate o situaţie materială foarte bună. Aflaţi care sunt starurile bogate din familie, nu din fotbal, din FANATIK-ul de VINERI!

VÂRSTA E DOAR UN NUMĂR. Citiţi în FANATIK-ul de VINERI povestea celui mai bătrân fotbalist profesionist aflat încă în activitate, cel care l-a „detronat” pe legendarul Stanley Mathews, britanicul prezent pe terenul de fotbal până la 50 de ani şi 6 zile!

ADVERTISEMENT

DALKURD, DISCIPLINĂ SUEDEZĂ + CURAJ KURD. FANATIK-ul de VINERI vă spune povestea de succes a clubului de fotbal înfiinţat de refugiaţii kurzi din nordul Europei, la care a jucat şi un… român!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!