Fotbal intern

Gigi Becali pune presiune pe atacanții lui FCSB: ”Nu merge să vii și să nu dai nici trei goluri”

02.03.2021 | 17:09
Gigi Becali pune presiune pe atacantii lui FCSB Nu merge sa vii si sa nu dai nici trei goluri
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a săturat de lipsa de eficiență a unor jucători din lotul roș-albaștrilor. Spre exemplu, Alexandru Buziuc și Ante Vukusig au împreună 22 de meciuri și nici un gol în Liga 1.

Fără să dea nume, Becali a spus că atacanții care nu au dat ”nici măcar 3 goluri”, nu mai au ce căuta în lotul liderului din Liga 1.

ADVERTISEMENT

În lotul lui Toni Petrea sunt 7 atacanți, iar 2 dintre aceștia par să fi intrat pe lista neagră a finanțatorului de la FCSB.

Gigi Becali pune presiune pe atacanții de la FCSB. Buziuc și Vukusic, direct vizați

Gigi Becali a declarat că nu mai e loc de experimente la FCSB. Titlul este primordial, implicit potențialele transferuri în Europa, iar cei ce nu fac față nu vor mai fi păstrați în lot.

ADVERTISEMENT

”La FCSB, dacă nu marchezi goluri ca atacant pleci. Nu mai stau să fac experimente cu nimeni. La vară, tragem linie și cine văd eu că nu este peste linie, atunci ne despărțim.

Joci pe la echipa a doua, încerci să dai goluri măcar acolo. Dar, dacă tu nici acolo nu o să dai goluri, atunci ce pretenții să mai am de la tine la prima echipă? Nu mă apuc să dau nume acum, dar nu merge să vii la FCSB și să nu dai nici trei goluri”, a spus Becali, la Prosport.

ADVERTISEMENT

Gata cu experimentele la FCSB. Se caută marcator pur sânge

Din cei 7 atacanți din lotul roș-albaștrilor, cel puțin cinci sunt absolviți de furia patronului. Florinel Coman, deși ieșit total din formă, se bucură de încrederea finanțatorului, iar Florin Tănase e golgheterul Ligii 1.

Andrei Istrate are 18 ani, 27 de minute în Liga 1 și un gol, cu Poli Iași, Gabriel Fulga, 7 minute în Liga 1 și Adrian Niță, care încă așteaptă debutul în prima echipă a roș-albaștrilor în campionat, nu par vizați de declarațiile lui Becali.

ADVERTISEMENT

În schimb, Alexandru Buziuc, 18 meciuri în Liga 1, plus unul în Europa League și un singur gol, contra lui Shirak, plus Ante Vukusic, 4 meciuri în Liga 1, fără nicio realizare, par să nu mai aibă viitor la FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 10,75 este cota pentru „fără gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT