Fotbal intern

Gigi Becali pune presiune pe jucătorii de la FCSB. “Nu concep să nu câștigăm cu Iași!” I-a făcut strategia lui Vintilă. “Trebuie să-l păzim pe Cristea!”

03.12.2019 | 16:08
Gigi Becali pune presiune pe jucatorii de la FCSB Nu concep sa nu castigam cu Iasi Ia facut strategia lui Vintila Trebuie sal pazim pe Cristea
ADVERTISEMENT

FCSB se duelează cu Poli Iași în etapa a 19-a pe stadionul Emil Alexandrescu din Copou, azi, ora 20.30, iar Gigi Becali pune presiune pe jucătorii vicecampioanei României înaintea meciului. Mai mult, latifundiarul din Pipera i-a făcut strategia lui Bogdan Argeș Vintilă pentru partida din Copou.


  • Cota BETANO pentru Poli Iași – FCSB. 2.55 este cota pentru un gol înscris de Florinel Coman în orice moment al meciului. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Gigi Becali pune presiune pe jucătorii de la FCSB

“Este foarte bine că CFR Cluj s-a încurcat cu Hermannstadt, iar noi trebuie să câștigăm restanța cu Voluntari. Dacă vrem titlul trebuie să batem neapărat la Voluntari. Însă, până atunci, nici nu concep să nu câștigăm la Iași. Trebuie să îl păzim bine pe Andrei Cristea, pentru că ne-am mai fript cu el. Am mare încredere în Vintilă înainte de acest meci.

(n.r. despre faptul cu Bogdan Vintilă și-a acordat nota 4 pentru perioada petrecută până acum la FCSB) Dacă el și-a dat nota patru, atunci e treaba lui. Eu unul nu mă apuc să îi dau note, că nu sunt profesor. O să vedeți voi că tot noi ne vom bate cu CFR la titlu”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

7 jucători sunt pe lista neagră a lui Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că vor pleca mai mulți jucători în perioada de mercato din iarnă, dar că îi va aduce lui Bogdan Argeș Vintilă alți fotbaliști. Pe lista neagră a afaceristului se află Tsoumou, Popa, Salomao, Stan, Moutinho, Belu și Chorbadzhiyski. Un alt jucător care ar urma să o părăsească pe formația roș-albastră e Harlem Gnohere, atacant care are ofertă și Gigi Becali vrea să-l vândă.

“Vor pleca jucători în această iarnă, dar o să întăresc echipa. Așteptați să vină pauza de iarnă și o să vedeți ce fotbaliști vor pleca, dar și ce jucători voi aduce“, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT