Fotbal intern

Gigi Becali, pune-ţi pofta în cui! Sepsi a dat INTERZIS transferului lui Ştefan la FCSB: “Pleacă doar afară!” EXCLUSIV. Prețul prohibitiv pentru ”roș-albaștri”

01.07.2019 | 13:37
Gigi Becali puneti pofta in cui Sepsi a dat INTERZIS transferului lui Stefan la FCSB Pleaca doar afara EXCLUSIV Pretul prohibitiv pentru rosalbastri

Gigi Becali este interesat de Florin Ştefan, jucătorul lui Sepsi Sfântu Gheorghe şi component al echipei naţionale de tineret a României. Fundaşul stânga a avut prestaţii excelente în meciurile cu Croaţia şi Anglia de la EURO U21, fiind unul dintre jucătorii cheie din lotul lui Mirel Rădoi, dar are şanse mici să ajungă în curtea vicecampioanei României.


UPDATE, 1 iulie, ora 13:37 / Sepsi a anunțat că nu este dispusă să lase la preț pentru fundșaul stânga Florin Ștefan, deși Gigi Becali a anunțat că nu dă mai mult de 400.000 de euro. ”Avem mai multe semnale de afară. Din țară, nu am discutat despre această posibilitate cu nimeni. Nu știu, Gigi Becali am văzut că iese prin presă, dar cu noi nu comunică nimeni. Așa a fost și cu Tandia, în ianuarie, în presă se vorbea dar cu noi nu a discutat nimeni. Da, pe Florin Ștefan îl lăsăm să plece, vă dați seama că dacă și băiatul vrea asta și chiar o să avem propuneri ok și pentru el, și pentru clubul nostru, normal că facem acest pas. El a demonstrat că vrea să facă pasul înainte. Se vorbește mult de prețuri, noi asteptăm ofertele și după aia o să vorbim. El e un jucător important în naționala care a jucat semifinală Euro, eu zic că prețul de un milion de euro e un preț ok, corect”, a declarat directorul sportiv al clubului Sepsi, Janos Bokor, la ProX.


Sepsi nu a negociat cu FCSB pentru plecarea lui Florin Ştefan

Contactat de FANATIK, Janos Bokor, managerul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a declarat că FCSB nu a înaintat nicio ofertă pentru Florin Ştefan. Oficialul clubului covăsnean a precizat că mai multe echipe din străinătate şi-au prezentat interesul pentru fotbalistul de 23 de ani, dar că discuţiile vor începe abia după terminarea Campionatului European de tineret din Italia şi San Marino.

“Nu este adevărat, nu am negociat cu FCSB şi nu a existat vreo ofertă. Sunt interese pentru Florin Ştefan din partea unor echipe din străinătate. Pleacă doar afară dacă se va concretiza ceva, dar vom discuta după ce se termină turneul final”, a declarat Janos Bokor pentru FANATIK.

Gigi Becali, pune-ţi pofta în cui! Sepsi a dat interzis transferului lui Ştefan la FCSB
Gigi Becali, pune-ţi pofta în cui! Sepsi a dat interzis transferului lui Ştefan la FCSB

Florin Ştefan, pasă decisivă la golul trei al României cu Anglia

Florin Ştefan a fost integralist în cele două meciuri ale României la U21 şi a reuşit să ofere o pasă decisivă la golul trei din victoria cu Anglia, scor 4-2. În plus, fundaşul lui Sepsi Sfântu Gheorghe a scos mingea de pe linia porţii la una dintre marile ocazii ale englezilor din finalul meciului de la Cesena.

Fundaşul stânga de 23 de ani joacă la Sepsi Sfântu Gheorghe din vara anului trecut, iar în sezonul 2018-19 a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai echipei. În prezent, conform site-ului transfermarkt.com, Florin Ştefan are o cotă de piaţă evaluată la 850.000 de euro.

Ce a spus Florin Ştefan după victoria istorică în faţa Angliei

La o zi după victoria în faţa Angliei, Florin Ştefan şi George Puşcaş au stat de vorbă cu jurnaliştii români în timpul unei conferinţe de presă. Fundaşul lui Sepsi Sfântu Gheorghe a susţinut că nu este interesat în acest moment de faptul că i-a crescut cota după evoluţiile foarte bune de la EURO U21. “Nu contează cât valorezi, contează grupul. Noi am demonstrat că avem la echipa de tineret un grup foarte unit. Am observat că mi-a crescut cota, dar nu contează banii”, a spus fotbalistul de 23 de ani.