Primă COLOSALĂ pentru calificare! Pe câţi bani joacă fiecare stelist

Steaua, CFR Cluj, gigi becali

UPDATE. Egalul de la Lisabona, 0-0 cu Sporting în manşa tur din play-off-ul Ligii Campionilor, îi face pe fotbaliştii FCSB să viseze la bonusul individual promis de patronul Gigi Becali. Astfel, fiecare fotbalist va primi minimum 100.000 de euro în cazul unei calificări în faza grupelor din cea mai importantă competiţie europeană. 

Returul cu Sporting se va desfăşura în data de 23 August, pe Naţional Arena.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat mulţumit de jocul împotriva Astrei Giurgiu, chiar dacă echipa sa a scos doar un egal, 1-1. Latifundiarul s-a plâns de arbitraj, spunând că golul lui Golofca ar fi trebuit validat. Becali a vorbit şi despre CFR Cluj, acuzând echipa din Gruia de faptul că şi-a "rezolvat" arbitraje favorabile. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Noi am bătut 2-1. Aşa nu putem să câştigăm împotriva arbitrilor. Să spună specialiştii, că am avut gol valabil. Dacă echipele nu trec centrul terenului când jucăm cu rezervele, înseamnă că suntem puternici. Pentru mine e ok aşa. Eu sunt foarte mulţumit de aşa joc. Nu o să ratăm la infinit. Nu o să ne scoată mingea din poartă.

Gigi Becali: "Mai vin doi fundaşi" 

Eu am vorbit cu Argăseală ca să jucăm cu banderole albe sau să fie Zamfir tot timpul urmărit. L-au adus din Italia cei de la CFR Cluj. Şi au început. O să ne batem şi noi pentru locul 2 pentru că locul 1 e asigurat pentru CFR. Nu ai cum să te baţi cu ei. Au echipă bună şi 3 arbitri pentru ei. Poţi să te baţi cu 14? Nu poţi.

Dacă trec de Sporting, au în contract 100.000. Vor primi toţi la fel, primă. Chiar dacă au, chiar dacă nu au în contract. Unul sau doi fundaşi centrali sigur vor veni", a declarat Becali.

Steaua este neînvinsă în această ediţie de campionat având 3 victorii şi 3 egaluri în primele 6 etape. Steaua joacă marţi, de la ora 21:45 împotriva lui Sporting Lisabona, în prima manşă din playoff-ul Ligii Campionilor.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:00
Ligue 1 Rennes - PSG
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663