Sport

Gigi Becali pune tunurile pe Olimpiu Moruţan: “La ce a jucat, nu face nici 200.000 de euro. Du-te, bă, acasă!” Ce îi reproşează patronul FCSB

Gigi Becali a pus tunurile pe Olimpiu Moruţan după FC Botoşani - FCSB 0-0. Vicecampioana României a început cu stângul în noua ediţie de campionat.
16.07.2021 | 12:13
Gigi Becali pune tunurile pe Olimpiu Morutan La ce a jucat nu face nici 200000 de euro Dute ba acasa Ce ii reproseaza patronul FCSB
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost mulţumit de egalul scos de FCSB cu FC Botoşani, însă a avut reproşuri pe bandă rulantă faţă de Olimpiu Moruţan. Patronul vicecampioanei României a susţinut că, în acest moment, la cum a jucat în meciul de joi seară, nu va putea să ia nici 200.000 de euro pe un eventual viitor transfer.

Olimpiu Moruţan, taxat de Gigi Becali: “Du-te, bă, acasă la Domneşti”

“Moruțan a început el să dribleze, acum că l-am certat sper că s-a învățat minte. Ce să cauţi la FCSB dacă joci aşa? La ce a jucat aseară nu face nici 200.000 de euro. Mă aşteptam să fac mulţi bani cu el, 20.000.000 de euro. Moruțan are casă la Domnești și stă la Pipera, cred că de asta nu joacă bine.

ADVERTISEMENT

El e copil cuminte, dar e alta viața la Pipera. Du-te, bă, acasă la Domnești. Era prieten cu Man și de-aia a stat acolo, dar acum Man a plecat. Du-te acasă. Vînă m-a întrebat ce se întâmplă cu el. Păi ai pierdut 4 mingi în meciul amical cu Buzăul și trage mingea cu talpa.

Păi asta se întâmplă, la fel ca și Moruțan care s-a apucat el să dribleze”, a spus Gigi Becali la emisiunea “Ora exactă în sport” de la PRO X.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali l-a făcut praf pe Olimpiu Moruţan şi în 2020: “Are maşină de peşte”

Nu este prima oară când Olimpiu Moruţan este criticat în termeni duri de Gigi Becali. Mijlocaşul ofensiv a fost atacat de patron spre finalul sezonului regulat din 2019-2020, când FCSB a fost învinsă de CFR Cluj, scor 0-1. Atunci, finanţatorul a susţinut că fotbalistul şi-a cumpărat “maşină de peşte”, motiv pentru care nu mai este cu gândul la fotbal.

“I-am spus şi impresarului lui Moruţan: băi, cumperi maşină de 100.000, tu, Moruţane! De la maşină nu a jucat. Dacă el are maşină de 100.000. Ce eşti tu, mă, peşte? Seria 8 BMW…

ADVERTISEMENT

Aici e caracterul lor, e treaba lor ce fac cu banii, dar numai că se răsfrânge la meci. Moruţan să mai stea o tură, la revedere, să se plimbe puţin cu maşina, că pe teren nu mai intră.

Acum mă implic eu. Măi, Moruţane, aveam mare încredere în tine şi mai am încă, dar mai aşteaptă puţin, du-te şi te plimbă cu maşina aia de 100.000, că o să stai pe bancă, rezervă.

ADVERTISEMENT

Ca să-i învăţ minte. Moruţan, plimbă-te cu maşina, că ai luat maşină de 100.000! A pierdut toate mingile. Are maşină de 100.000, de peşte, el. El are maşină de peşte”, spunea Gigi Becali în februarie 2020.

Olimpiu Moruţan, transferat de FCSB de la FC Botoşani

Olimpiu Moruţan a ajuns la FCSB în vara lui 2018, după ce a fost achiziţionat de la FC Botoşani, iar moldovenii s-au ales cu 700.000 de euro în schimbul mijlocaşului ofensiv. Fotbalistul de 22 de ani a jucat 101 meciuri pentru vicecampioana României, reuşind să înscrie 13 goluri şi să ofere 30 de pase decisive.

În vară, după terminarea sezonului trecut, Olimpiu Moruţan a fost convocat la echipa naţională a României, însă Mirel Rădoi nu i-a oferit debutul în amicalele cu Georgia şi Anglia. La selecţionata U21, vedeta FCSB are 12 selecţii şi a marcat 1 gol.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,33 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT