Sport

Gigi Becali, pus la punct de Marius Șumudică: ”Este exclus să mi se facă schimbările”

Marius Șumudică nu a semnat deocamdată contractul cu FCSB, dar îl avertizează pe Gigi Becali că nu acceptă să se bage peste el.
20.05.2021 | 16:14
Gigi Becali pus la punct de Marius Sumudica Este exclus sa mi se faca schimbarile
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a dezvăluit că are pe masă o  ofertă de la patronul ”roș-albaștrilor” și urmează să dea un răspuns, precizând că este pregătit să revină în fotbalul românesc.

Becali i-a oferit un salariu pe lună de 20.000 de euro, care crește la 25.000 de euro dacă duce echipa în grupele Conference League și alte prime pentru performanțe internaționale.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică nu acceptă ca Gigi Becali să se bage la echipă

Tehnicianul Marius Șumudică a dezvăluit cum s-a ajuns la oferta de la FCSB și i-a transmis lui Gigi Becali că nu-i va permite să facă schimbări sau să se implice în viața echipei, așa cum a făcut pe vremea celorlalți antrenori.

”Deocamdată n-am semnat, n-am ce să discut. Timpul le va rezolva pe toate, vom vedea în următoarele zile ce se va întâmpla. Există interes din partea clubului FCSB și urmează să mă decid într-o zi sau două!

ADVERTISEMENT

Nu știu ce a avansat patronul FCSB, este părerea dânsului. Eu de fiecare dată am cerut cont de părerea staff-ului meu, lucrez cu ei de peste cinci ani. Nu mi-a plăcut niciodată să las pe cineva din staff în afară”, a declarat Șumudică la emisiunea Liga Digisport.

Oferta de la FCSB, singura din România

„Am plecat la drum cu acești băieți, nu o să îi las. Mi se pare normal să avem o discuție. Într-o oră ne vom strânge, vom discuta și vom vedea ce vom face. O să mă gândesc o zi, două și voi da un răspuns.

ADVERTISEMENT

Nu e singura ofertă. Din țară nu am nicio ofertă în afara celei de la FCSB. Cu patronul Craiovei au fost doar discuții amicale, nu s-a vorbit de sume.

Sunt multe de discutat. Sunt un antrenor profesionist, sunt un antrenor care vrea să fie alături de familie și de aceea mă atrage să rămân în țară. Am ajuns la o vârstă, am 50 de ani, vreau să am o viață liniștită, să dorm cu soția în pat”, a precizat el.

ADVERTISEMENT

Șumudică a lămurit împrumutul făcut la Becali

”Am avut o discuție ieri (n.r. – miercuri) cu patronul celor de la FCSB, aveam o datorie de 10.000 de euro la dânsul. Nu era o datorie a mea, ci a unor prieteni, dar eu trebuia să-i returnez. Eu eram în Turcia și nu duceam lipsă de 10.000 de euro, dar nu puteam să-mi ajut prietena și atunci am apelat la domnul Becali.

I-am dus banii și apoi s-a deschis discuția despre această ofertă. N-aș fi ajuns să mă împrumut 10.000 de euro la Gigi Becali pentru că am o situație financiară bună. Din punct de vedere familial îmi doresc să rămân acasă.

Sunt dezamăgit pentru că mă așteptam să fiu unul dintre antrenorii contactați de Rapid. Am așteptat, nu mi s-a făcut nicio propunere, iar altă ofertă n-am avut. Eu nu am să uit niciodată că Rapidul înseamnă enorm pentru mine. Dar dacă Rapidul nu îmi va face niciodată vreo ofertă asta nu înseamnă că nu voi mai antrena în România”, a mai spus tehnicianul.

Șumudică nu vrea să mai audă de Rapid

”Oferta de la FCSB m-a pus pe gânduri din punct de vedere financiar. Aseară mi s-a terminat bateria la telefon, am vorbit foarte mult cu steliști, fcsb-iși și rapidiști. Dacă îmi închideam telefonul intenționat nu vorbeam nici astăzi.

N-am atacat niciodată un antrenor de la FCSB, dar consider că săptămână de săptămână jucătorii sunt antrenați de un antrenor, de un staff și nu de Gigi Becali. Toată lumea spunea că Gigi vorbește la pauză sau face schimbările, dar cu mine e greu să faci astfel de lucruri. Eu nu accept așa ceva.

Și domnul Niculae făcea la fel, venea cu o idee și nu spun că nu o luam în calcul. Dar cu Șumudică este exclus să i se facă schimbările. Îmi e foame de trofee. Nu sunt roata din portbagaj să mă sune acum Rapidul. Am așteptat două luni, două luni și jumătate”, a încheiat Marius Șumudică.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT